; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela cristea

De ce a revenit Gabriela Cristea la formatul emisiunilor matrimoniale | EXCLUSIV

20 April 2021

La sfârșitul lunii martie Antena 1 și Antena Stars anunțau revenirea Gabrielei Cristea la cârma genului de emisiune care i-a adus succes culminant!

După o pauză îndelungată, Gabriela Cristea a decis să revină pe micile ecrane și a mărturisit că, deși s-a bucurat din plin de timpul petrecut în familie, a simțit lipsa platourilor de televiziune.

„Cred că era momentul să mă întorc în televiziune, la un format de studio. Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă. A contat mult şi faptul că nu lucrez sâmbăta şi duminica. Vreau ca weekendurile să mi le petrec exclusiv în familie. În acelaşi timp, formatul este unul interesant şi m-a provocat. Eu am simţit lipsa televiziunii, mai ales în perioada pandemiei. Cred că a venit chiar la momentul potrivit pentru că deja fetele mele au crescut, ambele merg la creșă, respectiv grădiniţă şi era momentul pentru mine să mă întorc', a povestit Gabriela Cristea în exclusivitate pentru TVMania.

Prezentatoarea TV nu se oprește aici! Pe lângă „Mireasa: Urzeala soacrelor' continuă la Antena Stars și reality-show-ul „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea', care ne arată viața familiei Clonda-Cristea dincolo de micul ecran:

„Da, proiectul va continua la Antena Stars, pentru că din feedback-ul primit până acum este unul de succes, merge din ce în ce mai bine, doar că va fi mutat în grilă şi va fi difuzat sâmbăta si duminica de la ora 19:00', a mai spus Gabriela Cristea.

 

Gabriela Cristea nu se mulțumește doar cu emisiunea la TV

Gabriela Cristea prezintă acum una dintre emisiunile difuzate pe Antena Stars. Prezentatoarea nu se mulțumește doar cu show-ul „Mireasa: Urzeala soacrelor' și a anunțat că pregătește un nou proiect. Prezentatoarea de televiziune va avea propriul podcast. Gabriela Cristea a văzut ce succes au pe YouTube vedetele cu interviurile lor, așa că se apucă și ea de treabă.  

„Îmi fac și eu podcast, l-am organizat singură. Mi-am făcut singură un decor acasă pe care mi l-am vopsit și decorat singură. Pot să-l fac în studio, acasă. Am niște probleme tehnice pe care trebuie să le rezolv. Fac podcast pentru că la mine în emisiune nu sunt persoane publice. Și atunci nu am cum să discut despre toate lucrurile pe care vreau să le abordez cu cine vreau eu. Și la limbaj sunt mai slobozi la gură (n.r. oamenii), pentru că în online nu există CNA. La un moment dat se mai dezleagă limba, că la televiziune nu poți să bei nici măcar un pahar de șpriț. În mediul online lucrurile sunt mai așezate', a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare