Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Alina Pușcaș a refuzat să participe la „Power Couple” și la „Asia Express”: „M-aș fi dus cu mare drag”

Motivul pentru care Alina Pușcaș a refuzat să participe la „Power Couple” și la „Asia Express”: „M-aș fi dus cu mare drag”
11

de Cristina Țapu,

Alina Pușcaș a primit propunerea de a participa la „Power Couple” și la „Asia Express”, însă de fiecare dată s-a văzut nevoită să refuze oferta producătorilor. Iată care este motivul pentru care îndrăgita prezentatoare nu poate participa la emisiuni de acest tip, oricât de mult și-ar dori.

Motivul pentru care Alina Pușcaș a refuzat să participe la „Power Couple” și la „Asia Express”

Chiar dacă Mihai Stoenescu, medic stomatolog, și soția sa, prezentatoarea Alina Pușcaș, sunt persoane aventuroase, când vine vorba de participarea la emisiuni de tip reality show, sunt obligați să refuze.

Alina-Puscas-si-sotulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Motivul nu este reprezentat de lipsa de interes sau curaj, ci mai degrabă de restricțiile impuse de programul lor încărcat. Cu trei copii mici acasă, care necesită atenție constantă, timpul nu le permite să se implice în astfel de experiențe, oricât de mult și-ar dori acest lucru.

Știam de conceptul ”Power Couple”. Am fost invitată de la început de producători împreună cu Mihai. Le-am spus că m-aș fi dus cu mare drag, chiar dacă nu știam exact conceptul, dar mi s-a explicat. Dar Mihai fiind medic stomatolog și având pacienți în tratamente ar fi fost aproape imposibil să plece o lună de zile. Dincolo de faptul că nu am fi știut ce să facem cu trei copii. Nu puteam să-i lăsăm pe toți trei în grija unei doamne care are o vârstă și atunci, din păcate, o să fim doar spectatori”, a declarat Alina Pușcaș, conform Ego.ro.

Alina Pușcaș este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu

Alina Pușcas este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu din anul 2019. Cei doi au împreună 3 copii: Alexandru, Antonia și Iris. Deși există o diferență de 10 ani între ea și Mihai, faptul că partenerul său este mai mare cu un deceniu nu a reprezentat niciodată un impediment pentru Alina.

Comunicarea sinceră, deschisă, capacitatea de a face compromisuri și a forma o echipă, indiferent de situație, au fost factorii care au contribuit la armonia cuplului lor.

„12.10.2019, după aproape 5 ani de relație, ne căsătoream (cu puțin timp înainte de pandemie). Noi am abordat varianta inversă tradiției…Primii 5 ani am fost ocupați să facem cei 3 copii și după aceea ne-am hotărât să facem și pasul. Doamne ajută să ne țină tot așa.”, scria Alina Pușcaș pe pagina personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram Alina Pușcaș

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton