; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce a părăsit Andra „Vocea României”? Artista a dezvăluit adevăratul motiv

De ce a părăsit Andra „Vocea României”? Artista a dezvăluit adevăratul motiv

11 May 2021

Andra face dezvăluiri neașteptate la aproape 3 ani de când a fost jurat în cadrul emisiunii „Vocea României' .

În prezent, Andra face parte din juriul show-ului „Românii au takent', însă în urmă cu 3 ani marea sa dorință era să se alăture formatului „Vocea României'. Lucru care s-a și întâmplat în 2018 în sezonul 8 al emisiunii, pânâ când a ales să părăsească show-ul și a fost înlocuită de către Horia Brenciu, care plecase și el din emisiune în 2014. 

Andra a vorbit în podcastul „Fain & Simplu' găzduit de Mihai Morar despre emisiunea „Vocea României' și percepția pe care o avea înainte să facă parte din juriu.

 „Percepția mea față de „Vocea României' era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României.'

Artista a observat, odată ajunsă în juriul emisiunii de la PRO TV, o rivalitate între antrenori, lucru pe care nu și-l dorea să îl întâlnească.

 „Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt. Nu zic că nu fac față, fac, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. Dacă viața mea eu mi-am ales-o să fie pe pace și pe bucurii, de ce să aleg?

A fost o surpriză chestia asta. M-am dus, mi-au promis producătorii emisiunii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul', a povestit Andra.

 Vezi galeria foto >

Andra, deranjată de comentariile lui Tudor Chirilă

Andra a fost sinceră până la finalul conversației, povestind întâmplările plăcute și mai puțin plăcute

 „Ce mi-a plăcut la „Vocea României' a fost experiența mea ca antrenor și repetatul cu ei, cântatul. Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre noi ca antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care spune lucrurilor pe nume.'

Andra a rememorat și un moment în care repeta cu unul dintre concurenți, iar Tudor Chirilă îi spunea că au „stricat' piesa. 

„Făceam un moment cu cineva, venea Tudor Chirilă și îmi spunea: „ați stricat piesa', pentru că nu era în viziunea lui, deși el își punea amprenta, ca rocker, pe melodiile și pe interpretarea concurenților. Și atunci veneam și eu și îmi puneam amprenta ca antrenor.'

În ciuda faptului că și-a dorit să fie în juriul emisiunii „Vocea României', Andra a părăsit acest proiect de televiziune, lucrurile nefiind așa cum se aștepta. 

„Mi-am dorit să fiu acolo, pentru că mulți ziceau că eu sunt vocea. Am ajuns acolo și am dat de cu totul altceva, era un joc. Fiind un show de televiziune am înțeles că așa funcționează. Culmea, mă simțeam acasă, erau oamenii din trustul în care eu sunt și eram ok cu toată lumea. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu', a mărturisit Andra în podcastul „Fain & Simplu' realizat de Mihai Morar.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare