; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce a născut Cristina Cioran înainte de termen „Era mai grav dacă nu nășteam”

De ce a născut Cristina Cioran înainte de termen: „Era mai grav dacă nu nășteam”. În ce stare se află acum bebelușul

21 July 2021

Cristina Cioran încă se recuperează după ce duminică, 18 iulie, a născut prematur. Vedeta și-a adus fiica pe lume cu două luni înainte de termen, iar starea sa emoțională încă nu este una bună.

Din fericire atât Cristina Cioran, cât și fiica sa, Ema, sunt în afara pericolului, însă sunt nevoite să mai petreacă o bună perioadă de timp internate, pentru că bebelușa se află la incubator. În cadrul unei intervenții telefonice în direct la emisiunea „Vorbește lumea', Cristina Cioran a dezvăluit care au fost cauzele care au determinat nașterea prematură:

„Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen', a declarat Cristina Cristina Cioran la Pro TV.

Cristina Cioran: „Nu știu cât voi mai rămâne în spital'

Cristina Cioran încă se află în stare de șoc și este copleșită de emoții atunci când vorbește de evenimentul prin care tocmai a trecut. Aceasta a mărturisit că deși a adus-o pe micuța sa pe lume duminică, abia marți dimineață a fost lăsată să o vadă:

„Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea. Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat. Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur', a mai spus actrița.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare