; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce a izbucnit Adela Popescu în lacrimi la volan

De ce a izbucnit Adela Popescu în lacrimi la volan: „Radu mă enerva că nu mă înțelege”

25 May 2021

Adela Popescu va deveni, în curând, mamă pentru a treia oară: prezentatoarea de la Pro TV va naște un băiețel. După plecarea din echipa „Vorbește lumea', vedeta a devenit foarte activă în mediul online. Astfel au aflat fanii de pe Facebook cea mai nouă întâmplare din trafic și motivul pentru care soția lui Radu Vâlcan a plâns la volan.

Recent, Adela le-a mărturisit fanilor de pe Facebook că a început să plângă la volan. Ea plângea atunci când Radu Vâlcan a sunat-o, soțul ei fiind convins că s-a întâmplat ceva grav. Cu toate acestea, vedeta Pro TV a dat însă vina pe hormoni, pentru că această stare de nervi și agitație a dispărut când a ajuns acasă.

„Și cum susțineam eu sus și tare că «vai, domne, ce e aia să îți facă necazuri hormonii», cum am pufnit într-un hohot de plâns în timp ce conduceam. Vai, dar ce am mai plâns. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit. Nici nu știam ce să îi spun că am. Dar mă și enerva că nu mă înțelege. Am ajuns acasă, am mâncat o ciocolată, un castron mare de cireșe și sunt că nouă. Ușoară ca un fulg. Ați pățit și voi de-astea?', a scris vedeta pe Facebook.

Fanele Adelei Popescu, în special mamele care o urmăresc în online pe Adela Popescu, au reacționat cu repeziciune: ce s-a întâmplat este perfect normal, au spus majoritatea.

„În perioada sarcinii, devenim foarte sensibile, asa mi se întâmpla și mie mai mereu, plângeam din senin, sarcină ușoară și toate cele bune!!! (…) Ooo daaa, chiar și acum, după ce am născut mă lupt cu astfel de stări!! Mă apucă din senin plânsul, fără motiv. Sarcină ușoară în continuare, multă sănătate și să fiți fericiți (…)

O daaa, eu am pățit-o în timp ce mâncam cina cu soțul și m-a pălit o jale, nu știa omul ce am. (…) Oooooo, daaa!! Și mai am și acum momente, chiar dacă cel mic are 7 ani! Mereu vom deveni sensibili când este vorba despre copiii noștri!'.

Recent, Adela Popescu a recunoscut că va avea ajutor atunci când se va naște al treilea ei fiu. Libertatea.ro scrie că vedeta a angajat o bonă filipineză, care va locui chiar în casa lor.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare