Homepage  / Vedete străine

De ce a ieșit actorul Settar Tanrıöğen din serialul „O dragoste”. Cine l-a înlocuit pe interpretul lui Abdullah Ünal

De ce a ieșit actorul Settar Tanrıöğen din serialul „O dragoste”. Cine l-a înlocuit pe interpretul lui Abdullah Ünal
6

de Anda Dincă,

Settar Tanrıöğen, unul dintre actorii principali ai serialului “O dragoste” (“Kızılcık Şerbeti”), transmis în prezent de Kanal D de luni până vineri de la ora 20.00, a fost înlocuit din cauza problemelor de sănătate.

Interpretul lui Abdullah Ünal a fost operat de urgență pe 26 ianuarie, după ce s-a prezentat la spital acuzând dureri puternice de cap, pierderi de memorie și oboseală cronică. Doctorii au realizat că actorul în vârstă de 63 de ani, cunocut la noi și din producția “Între tine și rău”, a suferit o hemoragie craniană și de aceea au decis să-l opereze fix în aceeași zi, nu o dată, ci de două ori.

Settar TanrıöğenIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În urma intervențiilor chirurgicale, el a stat la terapie intensivă, după care și-a revenit. La momentul respectiv, vestea a fost făcută public de către colega sa de serial, actrița Ebru Destan, care a declarat pe rețelele de socializare.

„Fratele meu, Settar, a avut o hemoragie craniană. Operația lui a decurs bine. Sper că se face bine cât mai curând posibil”. Deși urma să fie externat după 4 săptămâni, medicii s-au răzgândit și l-au ținut în spital sub atentă observație până în data de 14 martie, anunță haberturk.com.

Cine îi va da viață lui Abdullah Ünal

Când și-a dat seama că recuperarea sa va fi una de lungă durată, care va continua și acasă, Settar a fost nevoit să le zică producătorilor serialului “O dragoste” că nu va putea continua filmările. Astfel, în locul său a venit actorul Ahmet Mümtaz Taylan, care a mai fost văzut pe micile noastre ecrane în productia “În numele fericirii”. El va intra în pielea lui Abdullah Ünal, capul familiei, un bărbat care se ghidează după valori tradiționale, începând cu episodul 53.

În toată această perioadă grea lui Settar i-a fost alături soția, Filiz, cu care se cunoaște din adolescență și alături de care a fost coleg la Facultatea de Arheologie. Cei doi au un mariaj fericit din 1985 și au împreună doi copii, spun cei de la ensonhaber.com.

Serialul “O dragoste” a ajuns la turci la sezonul doi, care se va termina pe 7 iunie, urmând ca din septembrie să revină la postul Show TV cu cel de-al treilea sezon.

În centrul poveștii se află Doga (Sıla Türkoğlu), proaspăt admisă la facultate, care este prinsă în mrejele iubirii pentru Fatih (Doğukan Güngör), care provine dintr-o familie conservatoare. Totul pare să ducă spre o viață frumoasă împreună, dar o sarcină nedorită le dă peste cap planurile. Familiile celor doi sunt și ele atrase într-un conflict al percepțiilor, prejudecăților și al generațiilor.

Între Doga și mama ei, Kivilcim Arslan (Evrim Alasya), izbucnesc neînțelegerile, iar războiul dintre cele două dă peste cap viețile tuturor celor din jur. Pe Sıla Türkoğlu o știm din “Moștenirea” și “Jurământul”, iar pe Evrim Alasya din “Scorpionul” și “Tânărul croitor”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton