; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce a făcut Vica Blochina o criză de nervi în timpul filmărilor pentru “Asia Express” (1)

De ce a făcut Vica Blochina o criză de nervi în timpul filmărilor pentru “Asia Express”

16 January 2018

Condițiile grele în care a fost nevoită să trăiască, lipsa confortului, lipsa banilor, misiunile grele pe care a trebuit să le îndeplinească, toate aceste lucruri au adus-o pe Vica Blochina în pragul disperării.

„Asia Express', cel mai dur reality show făcut până acum în România, a fost o experienţă pe care Vica nu o va uita prea curând. Pentru că presiunea a fost extrem de mare, aceasta a cedat la un moment dat, spunând că nu mai suportă să îşi care rucsacul, nu mai suportă mizeria şi condiţiile grele, nu mai suportă nici măcar culoarea roşie, culoare ce face parte din sigla emisiunii.  Mai mult, aceasta i-a cerut şi Danielei Crudu, colega ei de echipă, să se gândească dacă mai are rost să continue această aventură.

„Asia Express' este o cursă greu de îndurat, o cursă care pune la încercare atât calităţile fizice, cât şi psihicul participanţilor, o cursă desfăşurată într-o lume exotică şi plină de necunoscut. Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite să îl parcurgă în această aventură, având la dispoziţie un singur euro pe zi. Cât de departe a reuşit să ajungă Vica Blochina şi care au fost toate peripeţiile prin care a trecut, telespectatorii vor vedea în această primăvară, atunci când Asia Express va începe la Antena 1.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare