Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce a divorțat Cristina Bâtlan de soțul ei, după 26 de ani de căsătorie. „Nu aș fi crezut. Nu puteam să concep că mă minte”

De ce a divorțat Cristina Bâtlan de soțul ei, după 26 de ani de căsătorie. „Nu aș fi crezut. Nu puteam să concep că mă minte”

de Andra Stana,

Cristina Bâtlan, unul dintre Leii din show-ul „Imperiul Leilor” de la Pro TV, este o femeie de afaceri de succes. Puțină lume cunoaște însă detalii despre viața ei personală. De curând, s-a aflat cine este femeia cu care fostul soț a înșelat-o.

Cristina Bâtlan, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România, a fondat brandul de încălțăminte ”Musette”. De curând, ea a vorbit despre divorțul de Roberto, fostul ei soț, după o căsnicie ce s-a întins pe parcursul a 26 de ani.

Cei doi au divorțat acum patru ani, dar s-au separat acum 6 ani.

Cine este femeia cu care a înșelat-o soțul pe Cristina Bâtlan

Soțul investitoarei de la Imperiul Leilor, Roberto, a trăit ani de zile o viață dublă. Ani de zile, el a înșelat-o pe Cristina Bâtlan cu altă femeie. Când a aflat de existența amantei, „leoaica” din show-ul de la Pro TV a cerut divorțul.

„Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă.

Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. (…) În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna”, povestea Cristina Bâtlan în podcastul lui Cătălin Măruță.

Iar femeia de care vorbește Cristina Bâtlan, scrie fanatik.ro, se numește Gyeresi Eszter. Femeia ar fi dus o viață luxoasă alături de Roberto Bâtlan. Acesta ar fi dus-o pe amanta sa în vacanțe scumpe, în destinații precum Maldive, Egipt, Republica Dominicană.

Roberto Bâtlan s-a căsătorit cu cea care i-a fost amantă

După ce a divorțat de Cristina Bâtlan, Roberto a decis să își asume relația cu Gyeresi Eszter. Cei doi s-au logodit pe 25 ianuarie 2019, anunțul fiind făcut în mediul online.

După divorțul din 2018, Cristina Bâtlan și Roberto au rămas însă amici și parteneri în afacerea pe care o au. ”A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă”, spunea Cristina Bâtlan, în podcastul lui Măruță.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton