Homepage  / Vedete româneşti

De ce a cumpărat Claudia Păstrașcanu un apartament în București, după ce și-a construit casă în Constanța. Vrea să își deschidă și o afacere 

De ce a cumpărat Claudia Păstrașcanu un apartament în București, după ce și-a construit casă în Constanța. Vrea să își deschidă și o afacere 
9

de Roxana Mirea,

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat un apartament în București, iar amenajarea este aproape gata. După ce anul trecut s-a mutat în casa visurilor sale, în Constanța, solista și-a cumpărat cu apartament cu trei camere în București. Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu are planuri mari pentru viitor și vrea să pună bazele unui proiect îndrăzneț. 

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat un apartament în București 

După ce anul trecut și-a construit casa visurilor sale în Constanța, Claudia Pătrășcanu a făcut o nouă achiziție importantă. Vedeta și-a cumpărat un apartament cu trei camere în București. Fosta soție a lui Gabi Bădălău a luat această decizie pentru a avea un loc în care să stea atunci când ea și copiii vin în București. Cu toate acestea, vedeta spune că nu are de gând să se mute în Capitală. 

Zilele astea, Claudia a stat fără copii pentru că băieții se află în vacanță în Dubai alături de tatăl lor, după ce acesta nu a avut voie să părăsească țara pentru că a fost sub măsura controlului judiciar.  

Mă ocup de amenajarea apartamentului din București, sunt pe ultima sută de metri cu designul și curățenia. Până se întorc copiii din vacanță vreau să fie totul pus la punct așa cum și-au dorit ei camera. Nu ne mutăm în București, dar am vrut să avem un loc al nostru și acolo, ca să nu mai stăm prin hoteluri și să înnoptăm atunci când venim aici, ci să ne simțim ca acasă”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro. 

claudia-patrascanu-a-dat-de-inteles-ca-s-a-logodit-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce proiect îndrăzneț vrea să lanseze Claudia Pătrășcanu 

Claudia Pătrășcanu are planuri mari de viitor. Vedeta a avea un proiect în Constanța, ceva la care a visat de foarte mult timp. Mai precis, cântăreața a vrut să facă la malul mării un loc de joacă pentru copii, așa cum sunt și în București. 

Următoarea mea realizare va fi un proiect la care am visat mult și pentru care copiii mei au insistat să-l avem în Constanța. Este un loc de joaca pentru copii cu vârste cuprinse între 5-14 ani. O sa fie un proiect cum nu este în Constanța. Copiii din Constanța nu vor mai fi nevoiți să meargă până la București pentru a se distra așa cum își doresc”, a mai zis Claudia Pătrășcanu. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton