; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Osvaldo Rios

De ce a ajuns Osvaldo Rios pe prima pagină a tabloidelor mexicane

03 November 2011

Interpretul lui Osvaldo din telenovela Triumful dragostei' de la Acasă reuşeşte să fie mereu în atenţia presei tabloide din Mexic.

Conform tvynovelas.com, umblă zvonul că actorul şi-ar fi făcut vasectomie după despărţirea de anul acesta de sportiva Kassianna Rosso, cu care are un băieţel în vârstă de doi ani (Osvaldo mai având doi băieţi din relaţiile anterioare).

Osvaldo Rios, care este singur de ceva vreme, a fost cuplat recent de către presă cu Thalia Velásquez, o femeie de afaceri foarte cunoscută de origine panameză. Atât de tare s-a supărat actorul că s-au scris numai minciuni despre el şi Thalia, încât a ţinut să dea un comunicat de presă.

Thalia şi eu ne-am văzut doar cu două ocazii, dintre care una a fost de ziua mea (pe 25 octombrie a împlinit 51 de ani), când a ţinut să mă felicite. Şi eu şi ea vrem să spunem că nu suntem iubiţi şi sub nici o formă nu este noua mea cucerire aşa cum s-a scris. Şi chiar dacă amândoi suntem maturi şi singuri, vă asigur că suntem doar amici', a zis el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare