; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erkan Petekkaya

S-a schimbat schimbarea! Kanal D modifică iar orarul de difuzare pentru „Furtună pe Bosfor”

31 March 2017

UPDATE. Postul Kanal D anunţă încă un rând de modificări în felul în care transmite serialul turcesc „Furtună pe Bosfor”, ale cărui ultime patru episoade vor fi difuzate în săptămâna 17 – 23 aprilie.

După ce, în Vinerea Mare, serialul cu Erkan Petekkaya va lua o pauză, între 17 şi 20 aprilie, serialul va fi difuzat zilnic, între orele 23.00 – 01.00, după serialul „Dragoste infinită”.

Ultimul episod din „Furtună pe Bosfor” se va vedea la Kanal D – dacă nu se va mai schimba nimic până atunci! – joi, 20 aprilie, de la ora 23.00.

În săptămâna 17 – 23 aprilie, emisiunea „Wow Biz” nu apare în program.

 

 

ŞTIREA INIŢIALĂ. Fanii „Furtună pe Bosfor', cu Erkan Petekkaya în rol principal, trebuie să știe că, începând de astăzi, 31 martie, serialul turcesc nu va mai fi difuzat de la ora 20.00, așa cum erau obișnuiți, ci de la ora 23.00 până la ora 2 noaptea.

„Serile de vineri vor deveni un adevărat maraton al superproducțiilor turcești, pentru că de la ora 23:00, imediat după „Dragoste infinită' (serialul începe la ora 20.00 încă de la începutul acestei săptămâni), se va difuza «Furtună pe Bosfor»', se arată într-un comunicat de presă remis redacției noastre.

Programul Kanal D de vineri, 31 martie, va arăta astfel:

  • 19:00 – 20:00 Știrile Kanal D 
  • 20:00 – 23:00 Serialul „Dragoste infinită'
  • 23:00 – 2:00 Serialul „Furtună pe Bosfor'

Care va fi următorul proiect tv al lui Erkan Petekkaya

„Furtună pe Bosfor' s-a terminat în Turcia zilele trecute, după trei sezoane cu scandaluri pe platourile de filmare şi audienţe constant în scădere.

În prezent, Erkan Petekkaya ( „Trădarea', „Dila'), unul dintre cei mai în vogă actori turci ai momentului, vrea, nici mai mult, nici mai puţin, să cucerească Hollywood-ul: actorul de 46 de ani  se mută două luni în Los Angeles, a semnat cu o mare agenţie americană de impresariat şi primeşte de la Fox 10 milioane de lire turceşti pentru următorul său proiect. Citește mai multe, aici

 

Citește și:

Au apărut primele informaţii despre următorul proiect tv al lui Erkan Petekkaya („Furtună pe Bosfor')

Modificare în grila Kanal D. Serialul „Furtună pe Bosfor', difuzat aproape de miezul nopții. Ce se întâmplă cu „Dragoste infinită'

Ce pasiuni secrete are Burak Özçivit, protagonistul noului serial turcesc de la Kanal D

„Kosem' s-a terminat. Kanal D va difuza, de astăzi, un nou serial turcesc

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare