; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu si Cove1

De azi, Adela Popescu și Cove prezintă “Vorbește lumea” la Pro TV

04 January 2016

Vorbește lumea' debutează în cel de-al doilea sezon cu o nouă formulă și un nou look. Începând de astăzi, Adela Popescu este noua colegă de platou a lui Cove, într-o formulă fără Vica Blochina și Nadine. Adela și Cove le vor aduce telespectatorilor în fiecare zi, de luni până joi, cele mai noi informații din lumea mondenă și sfaturi utile din domenii variate.

Adela Popescu si Cove

Vorbește lumea' este o emisiune care mi-a plăcut dintotdeauna, tocmai pentru că are un format curat și plin de energie. Am așteptări foarte mari de la mine, dar sunt sigură că eu, Cove și întreaga echipă din spatele camerelor vom reuși să le aducem telespectatorilor cele mai picante și interesante informații din lumea mondenă și nu numai! Ne vedem chiar acum, pe Pro TV!', a declarat Adela Popescu.

„Sunt foarte fericit să prezint emisiunea alături de Adela! Cred că vom face o echipă foarte bună și știu că excelează la capitolul simț al umorului. Noul sezon vine cu multe noutăți și abia aștept să le aducem telespectatorilor un show complet, în care vor găsi atât informații utile, cât și divertisment, voie bună, dar și secrete de vedete!', a declarat Cove.

În noul sezon, Vorbește lumea' este difuzată de luni până vineri, de la ora 12.00 la 13.00 și de la 14.00 la 15.00.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare