; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Crime+Investigation   60 de zile dupa gratii (3)

De astăzi, la Crime + Investigation® începe “60 de zile după gratii”

21 April 2016

Crime + Investigation® (CI) va lansa astăzi 60 de zile după gratii' – o serie nouă şi originală care urmăreşte şapte voluntari care se infiltrează ca prizonieri într-una dintre cele mai periculoase închisori din America, penitenciarul Clark County din Jeffersonville, Indiana.

Crime+Investigation - 60 de zile dupa gratii (3)

Ei încearcă să dezvăluie problemele interne de aici şi să afle adevărul despre viaţa din spatele gratiilor. Din cauza corupţiei din acest penitenciar, şeriful Jamey Noel a conceput un program în care şapte civili vor trăi 60 de zile printre deţinuţi fără ca gardienii, ceilalţi prizonieri sau poliţiştii să le cunoască secretul. Acest serial cu 11 episoade va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 22.00.

Crime+Investigation - 60 de zile dupa gratii (2)

Cu ajutorul imaginilor surprinse permanent de camere, serialul scoate la lumină problemele din închisoare şi oferă telespectatorilor o imagine personală a modului în care cei şapte se adaptează în noul mediu, necunoscut şi înfricoşător. 60 de zile după gratii' reprezintă o analiză introspectivă a vieţii din penitenciar, din perspectiva unor oameni care nu au fost acuzaţi sau condamnaţi niciodată cu adevărat.

Șeriful Jamey Noel

Șeriful Jamey Noel

Nu este un secret că închisoarea Clark County avea probleme, iar noi a trebuit să adoptăm o măsură rapidă pentru a prelua controlul. Singurul mod prin care puteam înţelege ce se întâmplă a fost să introducem şapte oameni nevinovaţi în sistem, pentru a ne oferi informaţii la prima mână. Aceşti voluntari curajoşi ne-au ajutat să identificăm situaţiile critice, pe care nişte ofiţeri sub acoperire nu ar fi fost în stare să le descopere', a declarat şeriful Jamey Noel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare