; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De-a soarecele si pisica

27 August 2007

Din 10 septembrie, postul de televiziune Acasa va provoaca la o schimbare de registru cu “Razboiul sexelor” – un serial de comedie romanesc in care doi frati prin alianta isi fac zile fripte unul altuia, cu putin ajutor de la prieteni si vecini.

In 2002, postul de televiziune Acasa inaugura sirul productiilor autohtone cu sitcom-ul “2+2”, continua cu “Dadaca la 2+1” si cele doua sezoane din “Casatorie de proba” si apoi dadea startul la moda telenovelelor romanesti. Aceste prime seriale l-au avut in prim-plan pe Alexandru Papadopol, care revine acum pe postul de televiziune care i-a adus consacrarea pe micile ecrane intr-o alta productie in premiera: o comedie romantica. “Razboiul sexelor” are la baza o intriga simpla care aminteste de filmul “Despartiti, dar impreuna” (2006), cu Jennifer Aniston si Vince Vaughn: fratii vitregi prin alianta Alex (Alexandru Papadopol) si Ema (Diana Dumitrescu) mostenesc un apartament de la parintii lor si – decisi sa nu isi vanda partea, ci sa o cumpere pe a celuilalt – cei doi se muta impreuna. Conflictul este iminent intre cei doi, iar personalitatile lor contrastante ies repede la iveala: Ema este o fire artistica si cam dezordonata, care colectioneaza pantofi, fratele ei este tipicar, obsesedat de curatenie si de planuri cincinale si exasperat de pisica Emei din cauza alergiei pe care o are. Farsele si sicanele dintre cei doi duc, treptat, la o atractie reciproca, serialul promitand un deznodamant interesant.
Si cum cei doi locuiesc la bloc, conflictul lor nu trece neobservat de catre sotii Tincuta (Stela Popescu) si Aurel (Alexandru Arsinel).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare