; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De 2 ori părinţi: Elton John şi David Furnish şi-au mărit familia

10 January 2013

Elton John şi David Furnish au devenit din nou părinţi, după ce o mamă-surogat a născut cel de-al doilea copil al cuplului, scrie New York Post.

Nu se cunoaşte încă identitatea mamei-surogat, deşi se zvoneşte că ar fi vorba de aceeaşi femeie care l-a adus pe lume şi pe primul lor copil. Purtătorul de cuvânt al lui Elton John nu a vrut să comenteze informaţiile apărute în publicaţia citată, motivând că nu aduce niciodată în discuţie viaţa personală a clientului său.

Elton John (65 de ani) şi partenerul său, David Furnish (49 de ani), au devenit pentru prima oară părinţi în decembrie 2010, tot cu ajutorul unei mame-surogat.

Muzicianul a declarat, într-un interviu acordat în iulie televiziunii NBC, citat de Mediafax, că se teme de momentul în care fiul său îl va întreba de ce nu are o “mămică”.

“Va fi dureros pentru el când va creşte şi va înţelege că nu are o mămică. Însă e foarte fericit. Nu am văzut niciodată un copil atât de mulţumit. Iar voi nu aţi văzut niciodată doi oameni mai mulţumiţi decât David şi cu mine”, a spus artistul.

Elton John este ajutat de David Furnish să realizeze un film muzical despre viaţa sa. Rolul cântăreţului va fi interpretat de Justin Timberlake (31 de ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare