; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aniversare 8 ani Kanal D (5)

Kanal D a împlinit 8 ani pe 1 martie

01 March 2015

De Mărțisor, Kanal D sărbătorește opt ani de la lansare. A trecut aproape un deceniu de când Kanal D a intrat pe piața tv de la noi. Postul și-a câștigat și consolidat poziția în topul primelor trei televiziuni din România cu producții precum serialele turcești, Știrile Kanal D, emisiunea de reportaje Asta-i România!', D-Paparazzi', reality show-urile Te vreau lângă mine' și Ochii din umbră',  emisiunile „Teo Show' și, mai nou, Supermodels by Cătălin Botezatu'.

Aniversare 8 ani Kanal D (1)

Vedetele Kanal D și echipa din spatele camerelor de luat vederi au sărbătorit cum se cuvine ziua Kanal D cu tort, șampanie, confetti și multă bucurie, la întâlnirea prilejuită de filmările ID-urilor de stație. A fost o ocazie de a rememora cu emoție întâmplări trăite alături de colegi.

 Aniversare 8 ani Kanal D (5)

Televiziunea reprezintă locul unde visele devin realitate și unde se pot schimba destinele oamenilor, este fereastra către lume, dar și către noi înșine, e oglindă a societății în care trăim, dar și proiecția pe care o facem despre lumea în care ne dorim să trăim. Noi nu am exista fără telespectatatori, tocmai de aceea le spunem , pentru că ziua Kanal D este și ziua lor ', a spus Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare