Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aniversare 8 ani Kanal D (5)

Kanal D a împlinit 8 ani pe 1 martie

1 March 2015

De Mărțisor, Kanal D sărbătorește opt ani de la lansare. A trecut aproape un deceniu de când Kanal D a intrat pe piața tv de la noi. Postul și-a câștigat și consolidat poziția în topul primelor trei televiziuni din România cu producții precum serialele turcești, Știrile Kanal D, emisiunea de reportaje “Asta-i România!”, “D-Paparazzi”, reality show-urile “Te vreau lângă mine” și “Ochii din umbră”,  emisiunile „Teo Show” și, mai nou, “Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Aniversare 8 ani Kanal D (1)

Vedetele Kanal D și echipa din spatele camerelor de luat vederi au sărbătorit cum se cuvine ziua Kanal D cu tort, șampanie, confetti și multă bucurie, la întâlnirea prilejuită de filmările ID-urilor de stație. A fost o ocazie de a rememora cu emoție întâmplări trăite alături de colegi.

 Aniversare 8 ani Kanal D (5)

“Televiziunea reprezintă locul unde visele devin realitate și unde se pot schimba destinele oamenilor, este fereastra către lume, dar și către noi înșine, e oglindă a societății în care trăim, dar și proiecția pe care o facem despre lumea în care ne dorim să trăim. Noi nu am exista fără telespectatatori, tocmai de aceea le spunem <La mulți ani!> , pentru că ziua Kanal D este și ziua lor ”, a spus Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare