; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea esca  sacoul rosu1_JPG

De 1 decembrie, Observatorul Antenei 1 și Știrile Pro TV au ediții speciale

01 December 2013

geanina si danielDuminică, de Ziua Naţională, de la ora 11.00, telespectatorii ANTENEI 1 sunt aşteptaţi la o ediţie specială a Observatorului: Cine petrece româneşte, Român este! Petrece româneşte!'. 

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară si unul dintre juraţii emisiunii Next Star', Maria Cârneci, Nelu Ploieşteanu, şi CRBL vor povesti, în direct, amfitrionilor Observatorului, Geanina Ilieş şi Daniel Osmanovici, despre cele mai tari petreceri la care au participat, dar şi cum ştiu românii să sărbătorească.

De la Parada de 1 decembrie, Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru, prezentatorii primului  Observator  al ANTENEI 1, cel de la ora 6.00, vor transmite de la cea mai mare  parada  militară din ultimii ani, parada  la care participă şi forţe militare aliate, inclusiv militari americani.

andreea esca rosu_resizeLa Pro TV… An de an ediţiile speciale ale Ştirilor de 1 Decembrie aduc în faţa telespectatorilor români care, prin muncă, seriozitate, curaj, iniţiativă şi responsabilitate au devenit modele nu doar pentru generaţia din care fac parte, ci pentru o întreagă naţiune.

Şi anul acesta, de 1 Decembrie, corespondenţii Ştirilor ProTV vor aduce în lumina reflectoarelor tineri pentru care „Eu fac România' este deviza după care şi-au ghidat viaţa şi care au contribuit nu doar la definirea, ci şi la împlinirea unui autentic vis românesc.

„Cred că anul acesta, pentru telespectatorii noştri care sunt an de an alături de noi în „magia' de 1 Decembrie va fi chiar mai interesant ca niciodată: nu doar îi descoperim pe cei care fac România, dar, cum ProTV tocmai împlineşte 18 ani, îi descoperim pe cei din generaţia foarte tânără, cei care cu adevărat sunt cei de la care aflăm în ce fel poate arăta viitorul frumos la care sperăm', a declarat Amalia Enache, iar Alex Dima completează: „Sunt oameni care au înţeles că dacă vor o schimbare trebuie să pornească munca de la ei. Şi s-au pus pe treabă. Vom vedea şi sportivi care ne fac mândri că suntem români, dar şi tineri care muncesc, au afaceri şi lucrează în România pentru România'.

Şi Adriana Stere va da exemplul unei tinere care „a învăţat că orice obstacol poate fi învins prin iubire şi, mai mult decât atât, a găsit puterea de a răzbate mai departe pentru cariera ei', aşa cum a mărturisit emoţionată Adriana.

Paula Herlo a intrat în culisele vieţii lui Smiley. „El va vorbi pe 1 Decembrie despre curajul de a-ti urma visele. Şi-a dorit să facă muzică şi astăzi e unul dintre cei mai iubiţi artişti. A visat la o casă de producţie, azi o are pe cea mai mare din România', a declarat Paula.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare