; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Maruta

De 1 Decembrie, “La Măruță” ne așteaptă de la 16.15 la 19.00

30 November 2015

La Măruță' vine pe 1 Decembrie cu o ediție specială. Nicolae Furdui Iancu, Daniela Condurache, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Dinu Iancu Sălăjanu, Laura Lavric, Ioan Bocșa, Veta Biriș si Sava Negrean Brudașcu realizează Marea Unire a Vocilor Române în Cetatea Alba Carolina de la Alba Iulia.

Catalin Maruta

Călin Goia povestește ce înseamnă să trăiești ca la 20 de ani, fără griji și cu succes. Echipa La Măruță' va merge acasă la artist și va vorbi cu el, soția sa și copii despre cum încearcă să schimbe lumea astfel încât următoarea generație să își poată împlini toate visurile.

Aurel Tămaș face un experiment și trăiește o zi ca în 1995, când telefoanele mobile nu sunau încontinuu și nu obțineam informații de pe internet. Departe de traficul amețitor al capitalei, artistul ne va prezenta România lui: casa parintească din județul Cluj și ferma sa, adevărate oaze de liniște și frumusețe.

Tot marți aflăm și cum arată România pentru Naomi, membră a echipei naționale paralimpice de înot. Deși e nevăzătoare, tânăra campioană, nascută în 1995, câștigă medalii pentru România și vede cu ochii minții lumea perfectă în care vrea să traiască.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare