;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David zepeda

David Zepeda rupe tăcerea! Actorul a vorbit despre orientarea sa sexuală

3 December 2020

De mai bine de un an, orientarea sexuală a actorului de telenovele David Zepeda a fost pusă sub semnul întrebării de presa mexicană. Totul a început după ce actorul a fost părăsit de femeia cu care a format timp de 8 ani un cuplu.  Totodată, după ce s-a spus că ar fi bisexual, s-a zvonit și că acesta ar fi avut relații cu câțiva bărbați, inclusiv cu Ricky Martin. 

 În cadrul unui interviu oferit jurnalistei Mara Patricia Castañeda, David Zepeda a dorit să lămurească toate bârfele care aveau legătură cu orientarea sa sexuală. 

„Nu mi-au putut adresa o miciună mai cruntă', a început Zepeda să povestească. „Iubesc femeile. Și dacă aș iubi sau mi-ar plăcea bărbații aș spune, de asemenea, fără nicio problemă și nu este nimic în neregulă. Dar nu, nici vorba!'.

Protagonistul telenovelei „Legea iubirii'/„Por amar sin ley' a mai declarat:

„Muream de râs atunci când citeam aceste speculații pentru că oamenii apropiați mie mă cunosc știu cine sunt și de altfel și eu știu cine sunt. Mă deranja pentru că sunt o persoană directă, sinceră și urăsc minciunile. Dacă ceva din tot ce s-a spus despre  mine ar fi fost adevărat aș fi fost primul care ar fi spus', a continuat David Zepeda. 

Ultima perioadă a fost cu atât mai grea pentru el, întrucât în mediul online au apărut o serie de filmulețe cu tentă erotică în care era implicat. 

„A fost un moment foarte neplăcut și dificil. O fostă iubită cu care ieșeam a făcut lucrul acela. Nu i-am trimis acel video, a fost un apel video prin intermediul Skype, iar ea m-a înregistrat. Faptul că am avut încredere într-o femeie m-a făcut extrem de vulnerabil și am primit o lecție din această experiență'. 

David Zepeda a mai explicat că cel mai dificil lucru a fost să-și înfrunte familia în fața acestui scandal.

„Am 11 nepoți; imaginați-vă cât de rușine mi-a fost de surorile mele, de fratele meu, de părinții mei. A fost într-adevăr un coșmar ', a comentat el.

În momentul de față actorul a precizat că este singur și fără obligații față de nimeni. Acesta a mai mărturisit că și-ar dori ca într-o bună zi să devină tată. 

 

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare