; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

578_Fotografias_MPV_63050_resize

David Zepeda revine Acasă în telenovela “Viaţă de împrumut”

16 November 2013

David Zepeda revine Acasă alături de Mayrín Villanueva într-o  altfel de poveste de iubire: Viaţă de împrumut' (în original “Mentir para vivir”). Noua telenovela marca Televisa debutează sâmbătă, 16 noiembrie şi va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 19.30.

[Not a valid template]

David Zepeda (Forţa destinului', Abisul pasiunii', Destine furate', Predestinaţi' sau Stăpâna') interpretează acum rolul lui Ricardo, un tânăr care se îndrăgostește de Oriana (Mayrín Villanueva), o femeie care ascunde un trecut plin de secrete:Personajul meu este unul foarte complex care se află în căutarea dragostei adevărate', povestește actorul.

Protagonista telenovelei a mărturisit că Viață de împrumut' este proiectul cel mai dificil din cariera sa. Deși au existat multe secvențe pline de pasiune, actrița spune că apropierea dintre ea și David nu a făcut-o să se simtă incomod, el fiind un actor profesionist și foarte respectuos.

Din distribuția telenovelei se remarcă actori celebri ca Altair Jarabo, Diego Oliviera și antagoniști care condimentează acțiunea precum Leticia Perdigón, Mariluz Bermúdez și Luis Gatica.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare