; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David Zepeda îşi încordează muşchii pe platouri

23 November 2011

Interpretul lui Alonso Peñalver din telenovela Stăpâna' de la Acasă se plânge că, de când a început filmările la un nou serial, Abismo de Pasión', în care îi dă replica frumoasei Angelique Boyer, nu mai are timp să meargă la sală la fel de mult ca înainte.

Astfel că, actorul în vârstă de 37 de ani profită de fiecare pauză de la filmări şi începe să facă abdomene şi alte exerciţii fizice, nu de alta, dar trebuie să arate bine în scenele mai fierbinţi. Mai mult, apropiaţii lui spun că şi atunci când scapă târziu de la filmări şi se duce acasă, nu se culcă până nu face câteva exerciţii fizice.

Mulţi îl cred cam narcisist pe David, însă actorul se apără şi spune că tot ceea ce face este pentru sănătatea şi tonusul său. De altfel, corpul bine lucrat al lui Zepeda nu au trecut neobservat. Anul acesta, el a apărut într-o reclamă la lenjerie intimă marca Calvin Klein.

Însă nu doar muşchii săi stârnesc invidii printre colegii de breaslă, ci şi calităţile sale actoriceşti asta pentru că producătorii l-au preferat pe el în ultimul moment în locul lui Sebastian Zurrita pentru rolul din telenovela marca Televisa Abismo de Pasión', care este un remake al serialului Cañaveral de pasiones'.

Vedeţi aici reclama la lenjerie intimă în care a apărut David:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare