Homepage  / Vedete / Vedete străine

David Zepeda a fost părăsit de iubită! Aflaţi adevăratul motiv!

David Zepeda a fost părăsit de iubită! Aflaţi adevăratul motiv!

de Redactia Tvmania

Tabloidele mexicane vuiesc de câteva săptămâni, iar subiectul principal este actorul de telenovele David Zepeda (45 de ani), pe care îl ştiţi din „Până la capătul lumii”, „De trei ori Ana” şi cea mai recentă producţie a sa, „Legea iubirii”.

Conform tvnotas.com.mx., la sfârşitul toamnei trecute, el s-ar fi despărţit, după 8 ani de relaţie, de iubita sa, actriţa Lina Radwan (30 de ani). Motivele care ar fi dus la ruptura dintre cei doi ar fi fost faptul că David începuse să se poarte urât cu ea, dar şi că este bisexual, iar Linda nu a putut accepta acest lucru.

„S-au despărţit în noiembrie anul trecut, iar ea a plecat atunci din casa în care locuiau împreună din 2016. Erau împreună de 8 ani, s-au cunoscut pe holurile de la Televisa, le-a făcut cunoştinţă un prieten comun. La început, David se purta foarte frumos cu ea, însă cu timpul comportamentul lui s-a schimbat, în special în ultimul an, când a început să aibă schimbări bruşte: acum era drăgăstos cu ea, iar imediat după se purta grosolan”, a spus o sursă apropiată cuplului.

Aceeaşi sursă a declarat şi faptul că David are şi alte preferinţe sexuale:

„David este bisexual, mi s-a confesat, însă nu poate să spună liber acest lucru pentru că familia sa este foarte conservatoare şi pentru că i-ar a afecta imaginea de protagonist în telenovele. Îl interesează mult ce spune lumea. De aceea, în momentul în care, în 2015, a apărut un filmuleţ cu el în timp ce se masturba a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca acest lucru să nu îi afecteze cariera”.

Faptul că este bisexual l-ar fi făcut să se schimbe faţă de Linda. „O umilea mereu pentru că era frustrat că nu-şi poate exprima sexualitatea cu adevărat. Îi spunea că e urâtă şi netalentată şi că datorită lui mai primea roluri”, a continuat să dea din casă apropiatul lui Zepeda, citat de pasala.com.mx.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton