; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David şi Victoria Beckham sunt romantici la volan

16 July 2010

Pentru a-şi menţine relaţia vie, David (35 de ani) şi Victoria Beckham (36 de ani), care s-au cunoscut în 1997 şi s-au căsătorit după doi ani, au întâlniri romantice în maşină, scrie contactmusic.com.

Cum petrec prea mult timp împreună, cei doi soţi îşi programează întâlniri care le aduc aminte de primele zile ale relaţiei lor. „Ne facem mereu timp unul pentru celălalt. Ieşim la întâlniri, evident. Cred că asta este important. Ne place să mergem cu maşina – asta e întâlnirea noastră câteodată – asta făceam mereu când locuiam în Manchester şi ne petreceam weekendurile la Londra, conduceam până acolo împreună şi stăteam în parc, de vorbă, asta facem şi acum', a explicat fotbalistul britanic.

David a mărturisit că a sărutat-o pe Victoria pentru prima dată în parcarea din spatele unui bar aflat în apropierea casei părinţilor lui, din Epson (Surrey). „Era ceva foarte special atunci, să ne ascundem, să mergem cu maşina oriunde, pentru că nu eram la fel de cunoscut ca Victoria şi era greu să încerc să o ascund pe «Posh Spice» în maşină'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare