Homepage  / Vedete străine

David și Victoria Beckham, relație tensionată cu Meghan Markle și Prințul Harry. De ce nu îi pot ierta pe ducii de Sussex

David și Victoria Beckham, relație tensionată cu Meghan Markle și Prințul Harry. De ce nu îi pot ierta pe ducii de Sussex
14

de Roxana Mirea,

Tensiunile dintre Meghan Markle, Prințul Harry și familia Beckham au ieșit la iveală, după ce David Beckham ar fi fost profund afectat de o acțiune a Prințului Harry. Pe de altă parte, David pare a avea o relație strânsă de prietenie cu Prințul William. 

David și Victoria Beckham, relație tensionată cu Meghan Markle și Prințul Harry 

Un expert a sugerat că Prințul Harry și Meghan Markle sunt „în conflict” cu David și Victoria Beckham din cauza unui motiv semnificativ. Au existat numeroase speculații cu privire la relația tensionată dintre cele două cupluri, deoarece familia Beckham pare să îi fi favorizat pe prințul William și prințesa Kate în detrimentul ducilor de Sussex, potrivit express.co.uk.

Aceste speculații au fost alimentate și mai mult atunci când Prințul William, însoțit de David Beckham, a inspectat un nou elicopter de ambulanță aeriană, la doar câteva ore după ce fratele său, Prințul Harry, a avut o apariție rară în Marea Britanie. 

Prințul de Wales, care patronează organizația caritabilă London Air Ambulance, a lansat apelul său „Up Against Time” pentru a finanța două elicoptere noi pentru serviciul său. El a fost însoțit de David Beckham pentru a vedea noile elicoptere H135, achiziționate după ce apelul de strângere de fonduri a adunat suma impresionantă de 16 milioane de lire sterline.  

Campania Omaze pentru apel a contribuit cu patru milioane la acest total, cu sprijinul lui Beckham. 

Prințul Harry, invitat să petreacă Crăciunul în Marea Britanie Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

David Beckham, prieten bun cu Prințul William 

Richard Eden sugerează acum că nu este surprinzător faptul că familia Beckham ar fi împotriva lui Meghan și a lui Harry. Expertul afirmă că David a fost întotdeauna un susținător ferm al familiei regale, „care ar fi stat în picioare pentru discursul reginei cu fiecare ocazie a Crăciunului, îmbrăcat în hainele sale de duminică”.  

Dar, în mod esențial, „atât David, cât și Victoria au acordat o mare importanță familiei și nu și-ar fi trădat niciodată rudele, așa cum au făcut-o Harry și Meghan”. 

Un asociat al lui Eden a dezvăluit: „Adevărul este că Victoria nu a plăcut-o niciodată prea mult pe Meghan. Ea a fost prietenoasă și primitoare cu ea, dar nu face eforturi să păstreze legătura”. 

În timpul unui angajament cu organizația caritabilă Air Ambulance din Londra, David Beckham a fost selectat să conducă tragerea la sorți a casei datorită unei invitații personale adresate chiar de Prințul William. Beckham și-a exprimat sentimentele, declarând: „Ne aflăm astăzi aici pentru a sărbători … succesul strângerii de fonduri pentru ambulanțele aeriene din Londra. Sunt un băiat din East End, așa că de fiecare dată când le vedeam în aer eram foarte mândru. De îndată ce am fost rugat să mă implic de către Prințul William, a fost ceva ce am fost foarte onorat (să fac), cu toată sinceritatea .”  

David Beckham, prieten bun cu Prințul William Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14

Atmosfera a fost caldă și jovială în timp ce William, în vârstă de 42 de ani, s-a reîntâlnit cu Beckham, salutându-l ca pe un prieten drag, înainte ca amândoi să urce într-unul dintre elicopterele H135.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton