; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David şi Victoria Beckham merg cu rulota

03 June 2010

David şi Victoria Beckham merg cu rulotaFotbalistul David Beckham (35 de ani) şi soţia lui, Victoria (36 de ani), se relaxează într-o manieră surprinzătoare pentru stilul lor luxos de viaţă: merg în camping, cu rulota, scrie newsoftheworld.co.uk.

Cei doi soţi vor să evadeze de stresul cauzat de vieţile lor de vedete şi apelează la o rulotă imensă, cu care se retrag în weekenduri în diverse parcuri de camping din California, unde locuiesc acum. „E adevărat. David şi Victoria iubesc să scape de tot într-o imensă casă pe roţi. Oamenii pot să nu mă creadă, dar este o plăcere simplă de care se bucură amândoi foarte mult. Viaţa lor este atât de haotică încât au puţine şanse să uite de brandul Beckham şi să se concentreze unul asupra altuia', a dezvăluit un apropiat al cuplului pentru site-ul amintit.

Când fac astfel de escapade în natură, cei doi angajează o bonă pentru cei trei copii ai lor (Brooklyn – 11 ani, Romeo – 7 ani şi Cruz – 5 ani). Unul dintre locurile preferate de David şi Victoria este parcul Paradise Cove, pe coasta Pacificului, loc unde s-au filmat scene din serialul „Baywatch: Salvamarii'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare