; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David Schwimmer s-a căsătorit în secret cu iubita lui

13 October 2010

Actorul din serialul „Prietenii tăi' se întâlneşte cu fotografa britanică Zoe Buckman (25 de ani) încă din 2007 şi a cerut-o în căsătorie la începutul acestui an. David Schwimmer (43 de ani) şi iubita sa s-au căsătorit în luna iunie, în cadrul unei ceremonii private, anunţă celebritywonder.com.

David Schwimmer a cunoscut-o pe Zoe Buckman în Londra, în perioada în care regiza „Fugi, grăsane!' (2007) iar ea era chelneriţă la Cuckoo Club.

Actorul a formulat cererea în căsătorie după ce Zoe Buckman s-a mutat în Statele Unite pentru a petrece mai mult timp împreună.

Un prieten de-al starului a spus: „David este îndrăgostit de Zoe şi spune că ea este aleasa. Lucrurile s-au mişcat foarte repede în relaţia lor. A vrut să vadă cum se înţeleg dacă locuiesc împreună, iar experimentul a fost un mare succes'.

Atât David Schwimmer cât şi Zoe Buckman se află la primul mariaj. Actorul şi-a ales până acum iubite din rândul celebrităţilor, printre fostele sale partenere numărându-se cântăreaţa Natalie Imbruglia (35 de ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare