; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David Hasselhoff a revenit în „Tânăr și neliniștit”

17 June 2010

David HasselhofActorul David Hasselhoff (57 de ani) încearcă să-şi revigoreze cariera şi a apelat la serialul care l-a făcut celebru acum 25 de ani: „Tânăr și neliniștit'.

„The Hoff', cum i se spune actorului, şi-a reluat rolul doctorului William „Snapper'  Foster, în producţia americană, scrie dailymail.co.uk. În serial, medicul şi-a tratat mama bolnavă.

Hasselhoff a jucat în „Tânăr și neliniștit' între 1975 şi 1982, iar apoi a obţinut roluri principale în serialele „Knight Rider' şi „Baywatch: Salvamarii'. Alături de The Hoff, în serial a jucat şi fiica lui de 20 de ani, Taylor Ann, care a intrat în pielea unei asistente.

Actorul a mărturisit că era emoţionat în legătură cu această revenire, pentru că metoda de lucru s-a schimbat mult faţă de cea din tinereţea lui: „Am fost înfricoşat pentru că trebuie să fii foarte concentrat pe rol. Ai parte de o singură dublă. O repeţi şi apoi o tragi. E la fel ca atunci când sari dintr-un avion – ai face bine să fii pregătit să deschizi paraşuta!', a explicat Hasselhoff, care a avut în ultimii ani multe probleme legate de pasiunea pentru alcool.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare