; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David Hasselhoff a ajuns iar la spital din cauza alcoolului

27 May 2010

David Hasselhoff (57 de ani) a fost dus la un spital din Los Angeles de Hayley, fiica sa de 17 ani, anunţă celebritywonder.com.

Un prieten de-al actorului crede că acesta nu va recunoaşte niciodată că are o problemă cu băutura şi spune că, deşi a ajuns în spital de cinci ori în ultimii ani din cauza abuzului de alcool, David Hasselhoff încă se află în starea de negare.

„Sunt sigur că va încerca şi de data asta să nege că ar avea o problemă. Şi este trist, pentru că fiica sa suferă când trebuie să aibă griăa de el după o beţie', a spus prietenul starului american.

Pamela Bach (46 de ani), fost soţie a lui David Hasselhoff, pe care acesta a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului „Baywatch – Salvamarii', a ajuns de curând la închisoare din cauză că a condus sub influenţa alcoolului.

Apropiaţii actorilor sunt îngrijoraţi în legătură cu impactul pe care comportamentul părinţilor (David Hasselhoff şi Pamela Bach au împreună o fiică de 20 de ani, Taylor-Ann) îl are asupra cele două fete.

„Este o situaţie dificilă pentru familie. Părinţii au probleme şi nu se înţeleg deloc. Nu vor să accepte realitatea şi copiii suferă din cauza asta', a mai explicat prietenul actorului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare