; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2020 Netflix SAG After Party

David Harbour, cunoscut din „Stranger Things”, s-a căsătorit cu Lily Allen în Las Vegas

10 September 2020

Cântăreaţa Lily Allen şi actorul David Harbour, cunoscut pentru rolul din serialul „Stranger Things', s-au căsătorit în Las Vegas, potrivit revistei People.

 

Allen, în vârstă de 35 de ani, şi Harbour, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit luni, 7 septembrie în capela Graceland, unde un imitator al lui Elvis Presley a cântat în timp ce artista a păşit spre altar purtând o rochie vintage Dior. Imediat după ce au făcut pasul cel mare, cuplul a sărbătorit evenimentul într-un fast food.  Nunta a avut loc la o zi după ce cuplul a obţinut certificatul de căsătorie. Miercuri seară, vestea a fost confirmată chiar de cei doi după ce au publicat pe conturile de Instagram fotografii de la eveniment.

„Într-o nuntă oficiată de regele însuși, prințesa poporului s-a căsătorit cu posesorul cardului de credit devotat, născut, dar amabil, într-o frumoasă ceremonie luminată de cerul cenușiu, datorită unui stat arzător aflat la câțiva kilometri distanță, în mijlocul unei pandemii globale. Băuturi răcoritoare au fost servite la o mică recepție care a urmat', a scris actorul David Harbour în descrierea fotografiei de la nuntă. 

 

Deși cei doi n-au confirmat niciodată logodna, Lily Allen s-a afișsat pe instagram în luna mai cu un inel ce părea a fi de logodnă. Allen şi Harbour formează un cuplu  din luna ianuarie a acestui an.  

 
 
 
David Harbour a avut înainte o relaţie cu actriţa Alison Sudol, cunoscută din „Fantastic Beasts', iar pentru Allen, acesta este al doilea mariaj. Cântăreaţa britanică a mai fost căsătorită cu Sam Cooper, constructor şi decorator, între 2011 şi 2016, timp în care au avut două fiice. Divorţul a fost finalizat în 2018.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare