Homepage  / Vedete străine

Artistul David Grohl recunoaște public că și-a înșelat soția și are un copil din afara căsătoriei: „Voi face tot ce pot să obțin iertarea familiei”

Artistul David Grohl recunoaște public că și-a înșelat soția și are un copil din afara căsătoriei: „Voi face tot ce pot să obțin iertarea familiei”
7

de Cristina Țapu,

David Grohl, solistul trupei Foo Fighters și fost membru al celebrei trupe Nirvana, a dezvăluit marți, 10 septembrie, că are un copil dintr-o relație extraconjugală. Artistul, care este căsătorit cu Jordyn Blum din 2003, are trei copii împreună cu soția sa. Grohl a declarat că face tot posibilul pentru a recâștiga încrederea familiei sale și a transmis un mesaj fanilor.

David Grohl a recunoscut că are un copil dintr-o relație extraconjugală

Muzicianul, în vârstă de 55 de ani, a recunoscut public faptul că i-a fost infidel soției sale și că are un alt copil dintr-o legătură extraconjugală. „Am devenit recent tatăl unei fetițe, născută în afara căsătoriei mele. Intenționez să fiu un părinte iubitor pe care să se poată baza. Îmi iubesc soția și copiii, motiv pentru care voi face tot ce îmi stă în putință să obțin iertarea lor”, a fost mesajul pe care l-a scris artistul pe pagina personală de Instagram.

Dave Grohl este căsătorit cu Jordyn Blum din anul 2003. Cuplul are trei fete, Violet, 18 ani, Harper, 15 ani, și Ophelia, 10 ani și rare sunt ocaziile atunci când se afișează împreună la evenimentele mondene.

2012 MusiCares Person Of The Year Gala Honoring Paul McCartney, Los Angeles, America – 10 Feb 2012Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dave Grohl s-a născut pe 14 ianuarie 1969, în Warren, Ohio, dar a crescut în Springfield, Virginia. Încă de mic, el a fost atras de muzică, în special de punk rock. La vârsta de 17 ani, Grohl a început să cânte cu trupa de punk Scream, după ce a mințit în legătură cu vârsta sa pentru a obține postul de baterist.

Cariera lui a luat o întorsătură decisivă în 1990, când s-a alăturat trupei Nirvana, după plecarea fostului baterist, Chad Channing. Împreună cu Kurt Cobain și Krist Novoselic, Grohl a contribuit la definirea sunetului grunge care a marcat anii ’90. Albumul Nevermind (1991), pe care Grohl a cântat la baterie, a devenit unul dintre cele mai emblematice albume din istoria muzicii, datorită hiturilor precum „Smells Like Teen Spirit” și „Come As You Are”.

După dizolvarea Nirvana, mulți s-au întrebat ce va face Grohl mai departe. În loc să se retragă din lumina reflectoarelor, el a început să lucreze la proiectul său propriu, Foo Fighters. În mod surprinzător, la început, Grohl a înregistrat primul album Foo Fighters în întregime singur, cântând la toate instrumentele, însă ulterior s-au alăturat și alți membrii trupei. Lansat în 1995, albumul Foo Fighters a fost un succes neașteptat, iar piesele precum „This Is a Call” și „Big Me” au început să fie difuzate intens la radio.

Foo Fighters a devenit rapid o trupă de succes, atrăgând fani din toată lumea. Cu albume precum The Colour and the Shape (1997), There Is Nothing Left to Lose (1999), One by One (2002) și Wasting Light (2011), David Grohl a reușit să devină relevant în industria muzicală și după moartea tragică a lui Kurt Cobain.

În 2021, el a lansat și o carte de memorii intitulată The Storyteller: Tales of Life and Music, în care împărtășește povești din cariera sa, experiențele sale personale și perspectiva pe care o are asupra vieții și muzicii. Cartea a fost apreciată pentru stilul său onest și umor, mulți dintre fani achiziționând-o.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton