Homepage  / Știri

David Gail a murit. Actorul din „Beverly Hills, 90210” avea 58 de ani

David Gail a murit. Actorul din „Beverly Hills, 90210” avea 58 de ani

de Roxana Mirea,

David Gail, un actor cunoscut pentru rolurile sale din „Beverly Hills, 90210” și din serialul „Port Charles”, a murit la vârsta de 58 de ani. Vestea tragică a fost împărtășită de sora lui, Katie Colmenares.  

David Gail, un actor din „Beverly Hills, 90210”, a murit 

David Gail, un actor cunoscut pentru rolurile sale din „Beverly Hills, 90210” și din serialul „Port Charles”, un spin-off al serialului „General Hospital”, a murit. Avea 58 de ani, potrivit Variety

Sora lui Gail, Katie Colmenares, a confirmat vestea într-o postare pe Instagram sâmbătă, scriind: „Abia dacă a existat măcar o zi în viața mea în care tu să nu fi fost alături de mine, lângă mine.” 

Colmenares a continuat: „Întotdeauna partenerul meu, întotdeauna cel mai bun prieten al meu, gata să înfrunte orice și pe oricine cu mine, urșii nu vor mai fi niciodată la fel. Te voi ține strâns în inima mea, ființă uimitoare și iubitoare. Îmi va fi dor de tine în fiecare secundă din fiecare zi pentru totdeauna.” 

Gail l-a interpretat pe Stuart Carson, logodnicul lui Brenda Walsh, interpretată de Shannon Doherty, timp de opt episoade în serialul pentru adolescenți „Beverly Hills, 90210”. A fost al doilea actor care l-a interpretat pe doctorul Joe Scanlon în „Port Charles”, preluând rolul de la Michael Dietz în 1999. A apărut în 216 episoade înainte de a părăsi telenovela ABC în anul următor.  

Cine a fost David Gail 

Gail s-a născut la 27 februarie 1965, în Tampa, Florida. Și-a făcut debutul în serialele TV într-un episod din „Growing Pains”, în 1990, în rolul unui personaj pe nume Norman.  

Pe lângă rolurile din „Beverly Hills, 90210” și „Port Charles”, David Gail l-a interpretat în special pe Dean Collins în serialul „Savannah” de la WB, din 1996 până în 1997. Printre celelalte credite de televiziune ale sale se numără „The Round Table”, „Matlock”, „Robin’s Hoods”, „Murder, She Wrote”, „JAG” și „Doogie Howser, M.D.”. În ceea ce privește lumea filmului, a lucrat la „Some Girl” (1998), „Bending All the Rules” (2002), „Perfect Opposites” (2004) și „The Belly of the Beast” (2008). 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton