; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David Duchovny

David Duchovny, primul rol după “Californication”

02 April 2014

Protagonistul din “Dosarele X” şi “Californication” va fi personajul principal într-un nou serial TV, despre criminalul în serie Charles Manson, scrie tvguide.com.

David Duchovny

13 episoade, care vor forma primul sezon al serialului “Aquarius”, au fost deja comandate de directorii postului tv american NBC. Seria va prezenta eforturile depuse de Poliţia din Los Angeles pentru prinderea celebrului criminal în serie Charles Manson în anii 1960.

Pentru noul serial, Duchovny va face din nou echipă cu Bon Greenblatt, directorul departamentului de divertisment din cadrul postului NBC, cu care a lucrat la “Dosarele X” şi “Californication”.

“Sunt încântat să colaborez că Bob Grennblatt din nou. Cred că “Aquarius” are şansa de a fi un serial special şi abia aştept să încep lucrul”, a declarat Duchovny.

Până la apariţia noului serial, pe Duchovny  îl puteţi vedea în “Californication”. La noi, “Californication” se vede la Universal Channel. La americani, David Duchovny poate fi văzut în cel de-al şaptelea sezon al serialului de comedie cu accente dark, care se va încheia în luna iunie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare