; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David Boreanaz este dependent de sex?

20 August 2010

Actorul care l-a interpretat pe Angel în serialul Buffy, spaima vampirilor' nu se confruntă doar cu un proces de hărţuire sexuală, ci şi cu diagnosticul pus de doctori: este dependent de sex.

.

Actorul David Boreanaz este însurat de 9 ani.

Actorul David Boreanaz este însurat de 9 ani.

Însurat de nouă ani şi cu doi copii acasă, David Boreanaz are destule motive să se teamă atât pentru căsnicia, cât şi pentru imaginea lui: în Los Angeles există un proces deschis împotriva lui de o figurantă pe platourile de filmare la serialul „Bones' („Cititorii de oase'), în care el îl joacă pe agentul special Seeley Booth.

Tânăra Kristina Hagan îl acuză pe acesta de comportament sordid, de gesturi şi propuneri inadecvate şi de faptul că i-ar fi trimis mesaje cu conotaţii sexuale, scrie „National Enquirer'. Boreanaz ar fi condus-o pe aceasta acasă cu maşina, spunându-i că el este „şeful' şi că ar putea face – contra unor servicii, evident – ca lucrurile „să ia o întorsătură bună' în cariera ei. Actorul de 41 de ani ar fi încercat să o sărute pe Hagan şi să îi atingă sânii, însă aceasta l-a respins. În cele din urmă, starul „şi-ar fi deschis fermoarul la pantaloni', gest pe care l-a repetat ulterior în rulota sa, susţine reclamanta.

Detaliile jenante vin după ce presa a relatat despre infidelităţile în serie ale actorului: una cu o fostă amantă de-a lui Tiger Woods, a doua cu o femeie care a cerut bani ca să-şi ţină gura şi cea de-a treia cu o starletă porno.

Deşi familia a declarat ulterior că îl susţine pe Boreanaz, apropiaţii soţiei lui – fostul Playmate Playboy Jaime Bergman (35 de ani), cu care are doi copii de 8, respectiv 1 an – susţin că aceasta este la capătul răbdării. „Mariajul ar putea lua sfârşit. Jaime a încercat să-i fie alături lui David pentru că au doi copii pe care îi adoră, dar cât poate să îndure?'

Psihologii consultaţi de „National Enquirer' susţin că Boreanaz este un caz evident de dependenţă de sex. „Acţiunile lui par a fi la limita cu violenţa', zice dr. Patrick Wanis, care crede că actorul suferă nu doar de dependenţă sexuală, dar şi o disfuncţie sexuală. Sfatul medicilor este ca acesta să facă terapie pentru a descoperi care sunt motivele pentru care este incapabil să reziste tentaţiilor şi să se concentreze pe o relaţie monogamă cu soţia lui.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare