Homepage  / Vedete / Vedete străine

David Beckham a ajuns viral pe Instagram. Ce talent ascuns are fostul fotbalist. „Încă am mișcările!”

David Beckham a ajuns viral pe Instagram. Ce talent ascuns are fostul fotbalist. „Încă am mișcările!”
5

de Andra Stana,

David Beckham (47 de ani) a demonstrat că are un talent ascuns. Fostul fotbalist nu se pricepe doar la jongleriile cu mingea, ci este și expert și în bucătărie. Imaginile au ajuns rapid virale.

Cu ocazia „Zilei clătitelor”, David Beckham a intrat în bucătărie cu gândul să pregătească cele mai bune dulciuri. Sub privirile soției sale, starul s-a filmat în timp ce arunca clătitele în aer și le prindea apoi cu tigaia. După ce totul a fost gata, el a postat clipul amuzant pe Instagram, iar imaginile au devenit virale.

Victoria, în vârstă de 48 de ani, nu s-a implicat în pregătirea clătitelor, ci a fost mai mult decât fericită să stea pe margine, spunând: „Deci, este Ziua Clătitelor și David le aruncă în aer. Este impresionant, este atât de bun la aruncat”.

În mod clar capabil să facă mai multe lucruri în același timp, fostul star de la Manchester United și-a întrebat apoi soția în timp ce continua să arunce: „Dragă, ce vrei pe clătită?“. David a ridicat apoi un borcan de sirop, ceea ce a determinat-o pe fosta Spice Girl să glumească: „Îmi plac chestiile lipicioase. Ești așa de prostănac“.

“Ți-am zis că încă am mișcările!”, a scris David în dreptul clipului care a adunat peste 20 de milioane de vizualizări în doar câteva ore. 

În cele din urmă, Beckham a „reușit” totuși să rateze o aruncare. O clătită i-a aterizat pe piept și, normal, greșeala a fost surprinsă de camera de filmat. 

david-beckham-a-ajuns-viral-pe-instagram.-cum-jongleaza-fostul-fotbalist-cu-clatitele-dIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Aruncarea perfectă!”, i-a scris ironică Victoria pe Instagram. Au urmat mii de comentarii de la internauți. 

“Ador reacția Victoriei!”, “Bro, ăsta nu e fotbal!”, “Cele mai bune 10 secunde pe care le-am vizionat anul ăsta!”, “Ador sarcasmul Victoriei!”, “Victoria nu pare prea impresionată!”, “Tu chiar ești bun la toate?” sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii lui Beckham. 

Sursa foto: Hepta, captură

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton