; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David beckham

David Beckham, surpriză de proporții de ziua de naștere. S-a emoționat până la lacrimi

03 May 2018

Miercuri, 2 mai, David Beckham a împlinit 43 de ani, iar dacă la primele ore ale dimineții soția sa Victoria, dar și copiii, Cruz, Romeo și Harper, pregăteau totul pentru cea mai frumoasă aniversare, fostul fotbalist nici nu-și închipuia ce surpriză de proporții îl aștepta.

 

Victoria a pregătit o masă specială unde toată familia era prezentă mai puțin fiul cel mare, Broolyn, plecat la studii în New York. Însă tânărul în vârstă de 19 ani nu a lăsat ca ziua de naștere a tatălui său să treacă fără a-l surprinde. Astfel, acesta l-a surprins cu o vizită neașteptată fiind ajutat de mama sa, Victoria Beckham. Toți erau la restaurant când Brooklyn a intrat și a venit repede spre tatăl său. David a fost atât de emoționat că nu i-a putut da drumul din brațe timp de câteva minute, iar totul a fost filmat de familie.

Brooklyn petrece foarte mult timp alături de tatăl său inclusiv la evenimentele mondene. Însă de când s-a mutat în Statele Unite familia îi simte extraordinar de mult lipsa: „Ce faci aici?', a întrebat David pe măsură ce îl strângea în brațe pe Brooklyn și nu-i venea să creadă că momentul este real.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare