; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David Beckham nu va mai juca fotbal în SUA

21 November 2012

Fotbalistul plănuieşte să se mute cu familia din SUA după ce îi expiră contractul cu echipa LA Galaxy, anunţă femalefirst.co.uk.

„Am avut parte de momente incredibile jucând pentru LA Galaxy. Cu toate astea, mai vreau o provocare profesională înainte de a-mi încheia cariera de fotbalist.

Nu văd asta ca pe sfârşitul relaţiei mele cu liga, din moment ce ambiţia mea este să fac parte din structura de conducere în viitor', a spus David Beckham (37de ani) într-un comunicat.

David Beckham s-ar putea muta în Australia sau înapoi în Europa, pentru că soţia sa, Victoria Beckham (38 de ani), vrea să-şi extindă afacerile.

„Londra ar fi bună pentru Victoria, pentru că acolo se află studioul ei de design. Dar ar fi o schimbare importantă a stilului de viaţă pentru copiii lor şi nu sunt siguri că vor să-i sacrifice.

În ultimă instanţă, David trebuie să decidă ce vrea să facă pe viitor şi cum acest lucru îi va afecta familia', a precizat o sursă.

David şi Victoria Beckham s-au mutat în SUA în 2007. Cuplul are patru copii: Brooklyn (13 ani), Romeo (10 ani), Cruz (7 ani) şi Harper Seven (1  an).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare