; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David Beckham îşi pierde accentul londonez

14 March 2012

Fotbalistul britanic s-a mutat în Los Angeles în 2007, pentru a juca la echipa LA Galaxy, şi recunoaşte că începe să vorbeasca tot mai mult ca un american, relatează femalefirst.co.uk.

„Mă surprind când le spun copiilor mei <> (n.r. – tipule) din când în când, deci sunt câţiva termeni care îşi fac loc în vocabularul meu. Folosesc cuvinte americane în locul celor englezeşti'.

David Beckham (36 de ani) spune că băieţii săi – Brooklyn (13 ani), Romeo (9 ani) şi Cruz (6 ani) – au moştenit simţul estetic al mamei lor, Victoria Beckham (37 de ani). Cuplul mai are o fiică, Harper Seven, născută pe 10 iulie 2011.

„Au ajuns la vârsta la care vor să aleagă singuri cu ce se îmbracă. Cel mai mare, Brooklyn, poartă tricouri de fotbal. Romeo este cel mai la modă şi îşi alege jeanşi strâmţi, tricouri vintage şi pălării haioase.

Cruz este fan Justin Bieber şi vrea să se îmbrace exact ca el. Fiecare are propriul stil', a spus fotbalistul, care şi-a prelungit contractul cu LA Galaxy pentru încă doi ani în luna ianuarie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare