Homepage  / Vedete / Vedete străine

David Beckham încasează foarte mulți bani dintr-un joc video. Suma depășește câștigurile din întreaga sa carieră

David Beckham încasează foarte mulți bani dintr-un joc video. Suma depășește câștigurile din întreaga sa carieră

de Redactia Tvmania

Vedeta în vârstă de 45 de ani - care s-a retras din sport în 2013 - a semnat un contract de 40 de milioane de lire sterline, pe o perioadă de trei ani, pentru a fi unul din jucătorii vedetă în jocul video „FIFA 21”. Astfel suma depășește câștigurile din întreaga sa carieră de fotbalist, precizează femalefirst.co.uk

O sursă a declarat ziarului Sunday Mirror că:

„Producătorii„ FIFA ”EA Sports i-au oferit 30 de milioane de lire sterline pe trei ani, dar în urma negocierilor, David a reușit să obțină o sumă mai bună. Este un mare plus pentru marca Beckham și am putea spune că sunt banii pe care fostul sportiv i-a câștigat cel mai ușor”, a spus sursa. 

 
 

 Totodată echipa patronată de fostul star al fotbalului englez, Inter Miami, va fi și ea introdusă în jocul video. 

 
 
 David Beckham are propria sa echipă în Major League Soccer. Fostul „internaţional” englez a anunţat înfiinţarea echipei Miami Beckham United, care va juca în liga profesionistă nord-americană de fotbal din 2020. Fostul fotbalist al lui Manchester United, Real Madrid, Milan şi PSG a primit dreptul în 2007, după transferul la Los Angeles Galaxy, de a crea o franciză la preţ redus (25 de milioane de euro).

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton