Homepage  / Vedete străine

David Beckham a devenit fermier. Imaginile care au făcut deliciul fanilor: , „Toate puicuțele aleargă după tine ca de obicei…”

David Beckham a devenit fermier. Imaginile care au făcut deliciul fanilor: , „Toate puicuțele aleargă după tine ca de obicei…”
12

de Cristina Țapu,

David Beckham este, fără doar și poate, unul dintre preferații internauților. Fostul sportiv este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde distribuie tot felul de clipuri amuzante cu activitățile sale de zi cu zi. Cel mai recent clip video al fostului fotbalist a fost apreciat de zeci de mii de oameni și a generat sute de comentarii.

David Beckham a devenit fermier pe domeniul familiei

Fostul fotbalist s-a filmat în curtea domeniului său impresionant din Cotswolds, Regatul Unit, în compania păsărilor pe care le-a primit în dar de la soția sa.

Se pare că David preferă viața de la țară și își petrece din ce în ce mai mult timp la casa de vacanță a familiei sale din Cotswolds. Domeniul impresionant a implicat o investiție de nu mai puțin de 6 milioane de lire sterline, însă banii nu reprezintă o problemă pentru familia celebrului sportiv.

Cannes – Furiosa: A Mad Max Saga ScreeningIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Bună dimineața!”, a scris David în dreptul filmulețului în care se plimbă liniștit prin grădină alături de mai multe găini și un cocoș. Fanii au fost amuzați de ipostaza în care s-a filmat sportivul și s-au întrecut în comentarii comice.

„Până și cocoșul e chipeș!”, „Toate puicuțele aleargă după tine ca de obicei…”, „O să faci supă din ele?”, „Până și găinile te iubesc”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

David Beckham, un nume care strălucește atât pe terenul de fotbal, cât și în lumea modei și a filantropiei, rămâne unul dintre cei mai cunoscuți și influenți sportivi ai generației sale. Cu o carieră impresionantă și un impact global, Beckham este recunoscut nu doar pentru abilitățile sale atletice, ci și pentru prezența sa carismatică și angajamentul său în diverse cauze umanitare.

David Beckham, o carieră strălucită

Născut pe 2 mai 1975 în Londra, Beckham și-a început cariera fotbalistică la vârsta fragedă de 17 ani, debutând pentru echipa Manchester United în 1992. În timpul celor 11 ani petrecuți la United, Beckham a cucerit numeroase trofee majore, inclusiv 6 titluri de campion al Premier League și Liga Campionilor UEFA. Cunoscut pentru tehnica sa rafinată și precizia paselor, el a devenit unul dintre cei mai respectați mijlocași din lume.

Victoria Beckham rupe tăcerea despre presupusa aventură a lui David BeckhamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 12

Cu toate acestea, Beckham nu a fost doar un atlet de excepție, ci și o prezență remarcabilă în lumea modei și a culturii pop. De-a lungul anilor, el a colaborat cu unele dintre cele mai prestigioase case de modă și mărci de lux, devenind un simbol al stilului și eleganței masculine. De la copertele revistelor de modă la campaniile publicitare, Beckham a inspirat și influențat trendurile în modă, stabilindu-și un loc distinct în lumea fashion-ului.

În afara terenului de fotbal și al lumii modei, Beckham s-a implicat activ în numeroase activități de caritate și filantropie. Împreună cu soția sa, Victoria Beckham, el a sprijinit diverse organizații și inițiative umanitare, concentrându-se în special pe probleme legate de sănătate, educație și dezvoltare comunitară.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton