; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David Arquette s-a internat într-o clinică de reabilitare

03 January 2011

După câteva luni foarte grele ce au urmat separării de nevasta Courteney Cox, actorul David Arquette a înţeles că are nevoie de ajutor specializat pentru a trece peste probleme. El s-a internat într-o clinică de reabilitare pentru a scăpa de dependenţa de alcool şi depresie.

.

Purtătorul de cuvânt al actorului a confirmat că acesta s-a internat într-o clinică, însă nu a vrut să dea detalii despre problemele cu care se confruntă starul. Potrivit surselor apropiate citate de revista „People', Arquette (39 de ani) este internat pentru a scăpa de alcool şi depresie, nu droguri mai puternice. „Gestul era inevitabil. Are inima frântă şi nu poate să facă faţă tuturor schimbărilor din viaţa sa', spun apropiaţii.

Într-un interviu recent, actorul a mărturisit că după separarea de soţie a suferit o cădere nervoasă şi bea destul de des.

Courteney Cox a dat şi ea o declaraţie presei prin care mărturiseşte că „îl admir pe David pentru alegerea de a-şi îmbunătăţi viaţa. Îl iubesc şi sunt alături de el'.

Cuplul – care are o fetiţă de şase ani, Coco – s-a separat în luna octombrie, însă nici unul nu a depus încă actele de divorţ. Courteney şi-a petrecut sărbătorile alături de prietena Jennifer Aniston, în timp ce David a stârnit îngrijorarea prietenilor care declarau că este „foarte deprimat'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare