; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dash Dolls (2)

„Dash Dolls”: Cum e viața în magazinele surorilor Kardashian

24 October 2015

Kim, Kourtney şi Khloé Kardashian şi-au lăsat amprenta și în industria modei, deschizându-şi magazinele de lux DASH la New York, Los Angeles și Miami. Acum, telespectatorii E! au şansa de a urmări, în noua serie săptămânală „Dash Dolls', care are premiera la E! pe 25 octombrie, la ora 21.00, vieţile tinerelor angajate ale surorilor Kardashian, care reprezintă brandul Kardashian şi, la 20 şi ceva de ani, au vieţi intense în fiecare zi.

Dash Dolls (2)

Seria de opt episoade a câte o oră urmărește tinerele angajate din cel mai la modă magazin din Melrose, care trebuie să reziste unei cariere sub presiune și să se ridice la standardele înalte impuse de trei dintre cele mai celebre surori și femei de afaceri din lume. Managerii Malika și Khadijah, care sunt gemene, au frâiele afacerii și țin la distanță problemele, având în vedere că surorile Kim, Khloé și Kourtney pot apărea oricând la sediu.

Cu toate acestea, când șefele nu sunt acasă, fetele dansează pe masă, iar locul de joacă hollywoodian al grupului este Casa Dolls. În acest decor vezi de toate, de la iubiți, la dușmani, de la tocuri stiletto la tone de vase murdare, acesta fiind locul în care fetele se relaxează și spun tot ce au pe suflet. Nu te poți plictisi deloc când vezi că una dintre ele se luptă cu pretențiile părinților ei conservatori, iar alta se teme de relații pe termen lung și noul ei iubit o copleșește cu daruri scumpe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare