; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Busuioc readuce “Dăruiești și câștigi” la tv

13 December 2012

Campania „Dăruiești și câștigi' continuă și în acest an, în perioada 17 – 24 decembrie. De 15 ani, în luna decembrie, telespectatorii Pro TV reînvață astfel bucuria de a dărui.

Florin Busuioc va prezenta la televizor povestea unor copii speciali, talentați, luptători, unii cu probleme de sănătate, alții cu familii nevoiașe sau dezbinate, care au nevoie de ajutor.

Campania din acest an, a treia găzduită de Florin Busuioc, a fost programată între emisiunea „Happy Hour' şi „Ştirile Pro TV' de la ora 19.00. Deşi pastila durează doar câteva minute pe zi, prezentatorul spune că în spatele său se află câteva zeci de angajaţi Pro TV.

„Există o sumă de oameni care fac documentarea, o echipă locală care se ocupă de caz chiar acolo, la faţa locului, o echipă de producţie, un car de televiziune, o echipă de PR care este interfaţa între sponsori, invitaţi şi echipa de producţie şi, cu voia dumneavoastră, cel care vă răspunde la întrebări.'

Odată cu Dăruiești și câștigi', Busu se consideră mai bogat sufletește, pentru că a cunoscut oameni luptători care l-au făcut să–i respecte mai mult pe cei din jur și să fie mai conștient de slăbiciunile sale.

Foarte mulți oameni din țara asta au nevoie de ajutor, foarte puține sunt soluțiile care pot fi găsite prin instituțiile statului ca acești oameni să primească ajutor.', considera Busu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare