; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Darth Vader are interzis la întrunirile „Războiul stelelor”

20 July 2010

David Prowse nu mai are voie să participe la evenimentele care au legătură cu franciza „Războiul stelelor', pentru că l-a deranjat pe producătorul George Lucas, anunţă starpulse.com.

Actorul de 75 de ani l-a interpretat pe Darth Vader în trilogia originală „Războiul stelelor', dar George Lucas nu a vrut să-l folosească în momentul în care personajul său rămânea fără mască.

David Prowse a mai fost acuzat că a lăsat să se scurgă informaţii despre moartea lui Darth Vader, în timp ce actorul susţine că nu a primit toţi banii care i se cuveneau din profiturile filmelor.

După ce a aflat că nu mai poate participa la evenimentele Lucasfilm (filma de producţie a lui George Lucas), interpretul lui Darth Vader a scris pe site-ul său personal, darthvader-starwars.com: „Singurul lucru care mi s-a spus este că am ars prea multe punţi între Lucasfilm şi mine'.

Prietenii actorului susţin că este pedepsit: „Dave n-a primit niciodată mulţi bani pentru rolul său şi a fost mereu dat la o parte. Crede că îl jenează sau enervează pe George Lucas. Dar el trăieşte pentru aceste întruniri. Decizia îi va frânge inima'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare