Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent” sezonul 12, i-a uimit pe Simon Cowell și Heidi Klum. „Ne-ai tăiat răsuflarea”

Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent” sezonul 12, i-a uimit pe Simon Cowell și Heidi Klum. „Ne-ai tăiat răsuflarea”
9

de Andra Stana,

Darius Mabda, care a câștigat sezonul 12 al show-ului Românii au talent, i-a uimit zilele trecute pe Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum. Mai precis, juriul de la „America's Got Talent: All Stars” a rămas fără grai după ce tânărul dansator a urcat pe scenă.

Darius Mabda vrea acum să cucerească publicul american. Anul trecut, dansatorul a plecat acasă cu trofeul și marele premiu de la Românii au talent.

Recent, el a participat la „America’s Got Talent: All Stars”, unde a cucerit spectatorii încă de la primele mișcări de dans. La final, publicul l-a aplaudat în picioare, scrie protv.ro.

https://www.youtube.com/watch?v=VithMUS4wNA

„Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, ești un acrobat și un atlet. Ai unul dintre cele mai extraordinare talente din lume și cred că fanii sunt încântați de ceea ce au văzut”, a spus Howie Mandel după prestația lui Darius de la AGT. 

„Erai foarte emoționat, a început prestația ta și aveam impresia că am mai văzut asta înainte. Dar apoi… totul s-a schimbat. Am foarte mult respect pentru tine”, a spus și Simon Cowell.

„Ești incredibil. A fost absolut minunat. Ne-ai tăiat răsuflarea când ne uitam la tine. Nu e de mirare că ai câștigat”, a comentat Heidi Klum, care l-a aplaudat pe Darius în picioare. 

La „America’s Got Talent: All Stars” participă câștigători și finaliști din cadrul tuturor concursurilor ce fac parte din franciza „America’s Got Talent”.

darius-mabda-castigatorul-romanii-au-talent-sezonul-12-i-a-uimit-pe-simon-cowell-si-heidi-klum-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine este Darius Mabda, câștigătorul de la Românii au talent 2022

Darius Mabda a câștigat sezonul 12 Românii au talent, după ce tot el a luat și premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro. În final, tânărul a plecat acasă și cu marele premiu de 120.000 de euro.

Darius Mabda avea doar 14 ani când a participat la Românii au talent. Născut în Oradea, el a recunoscut în interviurile acordate la Pro TV că se antrenează zi de zi, câte 2-4 ore pentru visul lui.

Când dansez, intru în transă”, spunea simpaticul concurent înainte de a intra pe scenă.

În cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent, Darius Mabda a cucerit scena cu un moment plin de sensibilitate și energie. Jurații au comentat momentul lui din semifinală. „Nivelul este fără precendent. Ăsta a fost cel mai spectaculos număr! Am urmărit un număr perfect!”, i-a spus Andi Moisescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton