Homepage  / Vedete româneşti

Daria, ispita de la Insula iubirii 2023, a răbufnit după ce a fost dur criticată. Ce i-au reproșat fanii emisiunii

Daria, ispita de la Insula iubirii 2023, a răbufnit după ce a fost dur criticată. Ce i-au reproșat fanii emisiunii
6

de Roxana Mirea,

Daria Cuflic n-a mai suportat și a reacționat. Ispita de la „Insula iubirii 2023”, show difuzat de Antena 1, a avut un mesaj clar pentru cei care o critică din cauza unei decizii pe care a luat-o în legătură cu Răzvan Kovacs, după ce Ema Oprișan, iubita lui, s-a despărțit de el.

Daria Cuflic, de la Insula iubirii, a răbufnit 

Tensiunile ating cote maxime la „Insula iubirii 2023”. Răzvan Kovacs a căzut în mrejele ispitei Daria Cuflic, iar imaginile cu cei doi, în timp ce se sărutau, au fost ca un pumnal înfipt în inimă pentru Ema Oprișan, fata alăturid e care Răzvan a venit pe insulă. Chiar dacă Ema s-a despărțit de Răzvan, Daria nu a vrut să înceteze cu avansurile. Așadar, ispita a primit numeroase mesaje referitoare la acest aspect, în care a fost întrebată de ce nu a pus punct „acțiunilor de ispitire” după ce Ema s-a despărțit de Răzvan.  

Eu simt că am avansat prea tare, doar că nu o să mă retrag. Am început ceva, trebuie să merg tot înainte”, a spus Daria, în emisiune.  

Într-un episod din „Fierți pe insulă”, Speak și Cosmin Natanticu au dezbătut acest subiect și au comentat decizia Dariei de a continua avansurile la adresa lui Răzvan. Daria a răbufnit și a transmis un mesaj pe pagina ei de Instagram.  

 „Am tot văzut comentarii că eu trebuia să mă opresc în secunda în care ei (n.r.: Răzvan Kovacs și Ema Oprișan) s-au despărțit. Pentru cei care se uită degeaba la emisiune, vreau să vă explic că important e cum se pleacă în ultimul episod”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory. 

daria-cuflic-de-la-insula-iubirii-a-rabufnit-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Povestea dintre Ema și Răzvan de la Insula iubirii 2023 

Emanuela (31 de ani), creatoare de conţinut, şi Răzvan (31 de ani), de profesie DJ, au o poveste inedită. S-au cunoscut pe TikTok, în timpul unui live şi încă de atunci s-au mutat împreună. 

Ea simte că el este primul bărbat pe care îl iubeşte cu adevărat, iar atunci când a aflat că el a călcat strâmb, în ciuda tuturor eforturilor lui, încununate cu o cerere în căsătorie, a devenit foarte geloasă şi reticentă. 

Nu a acceptat propunerea, dar i-a promis că o va face atunci când el îi va dovedi că s-a schimbat, test la carea vrut să îl supună chiar pe Insula Iubirii. La cum se văd lucrurile, Răzvan a picat testul, fiind ispitit de Daria, dar dând de înțeles că nici Roxana nu îi este indiferentă. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton