; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Dansez pentru tine” şi-a ales vedetele feminine!

03 October 2011

Andreea Ibacka este doar una dintre vedetele care au răspuns afirmativ invitaţiei de a participa la show-ul Dansez pentru tine', care va începe la Pro TV în a doua jumătate a lunii octombrie. Alături de ea, Jojo, Catrinel Sandu si Aylin Cadîr vor concura in cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii Dansez pentru tine'.

Pentru Andreea Ibacka, lecţiile de dans sunt o premieră, însă este familiarizată cu muzica, mai precis cu vioara şi pianul, pe care le-a studiat timp de 8 ani: măcar aud bine ritmul', glumeşte actrita. Deşi nu are o prietenie strânsă cu sportul, Andreea consideră că are o constituţie fizică potrivită pentru dans. Dacă ar fi să aleagă dintre toate dansurile, soţia lui Cabral ar alege hip-hop şi R&B: muzica neagră' mă binedispune', spune ea zâmbind.

Andreea abia aşteaptă să înceapă concursul şi nu îi este teamă să muncească până la epuizare: „Dansez pentru tine' este emisiunea mea preferată. Mai mult decât atât, tot concursul e gândit în scop umanitar. Simt că este momentul să încerc să îndeplinesc şi eu un vis. Să îi mulţumesc astfel lui Dumnezeu şi tuturor celor care m-au ajutat deja pe mine să-mi îndeplinesc visele', spune soţia lui Cabral.

Jojo vrea să-şi îndeplinească visul de a dansa

Pentru Jojo, participarea la Dansez pentru tine' înseamnă împlinirea celui mai mare vis al ei din copilărie: acela de a dansa. Jojo şi-a dorit de când se ştie să devină balerină şi chiar a studiat baletul un an şi jumătate, mergând apoi la cursuri de dans standard şi din nou la balet când a mai crescut: La trei ani mă prefăceam că merg în poante. Aşa am distrus câteva perechi bune de pantofi', glumeşte actriţa.

Dintre toate provocarile coregrafice care o aşteaptă la Dansez pentru tine', Jojo se gândeşte la tangoul argentinian şi la rumba, două dansuri care transmit pasiune, dorinţă, iubire…Ce poate fi mai frumos?', crede ea.

Catrinel Sandu s-a întors din America

Deşi are emoţii uriaşe, pentru că este extrem de critică în ceea ce priveşte felul în care îi ies dansurile, cea mai mare temere a lui Catrinel Sandu este însă aceea de a nu i se întâmpla accidente vestimentare, aşa cum a văzut în sezoanele anterioare.

Sunt o persoana pudică şi mi-e teamă să nu îmi cadă hainele de pe mine, să nu mi se dezgolească diverse părţi ale corpului fără ca eu să-mi dau seama', spune Catrinel Sandu.

Aylin are un atu: repetiţiile pentru Cu un pas înainte'

Aylin crede că o vor ajuta repetiţiile făcute pentru serialul Cu un pas inainte', atunci cand a lucrat mult pe dans clasic si contemporan, iar daca ar fi să-şi aleagă un stil preferat, nu ar alege unul de societate, ci mai degrabă unul de stradă'.

Mi-e frică de toooooot! 🙂 Dar în acelaşi timp, abia aştept! Simt multe lucruri deodată. Încerc să nu mă gandesc la asta. Probabil când voi începe repetiţiile voi şti exact cum stau. Mi-e frică de dansuri, de direct. Nu mi-e teamă de concurenţă. Mi-e teamă de fricile mele, mai degrabă', mărturiseşte actriţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare