; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Dansez pentru tine” sărbătoreşte 100 de ediţii

09 November 2012

“Dansez pentru tine” sărbătoreşte nu mai puţin de 100 de ediţii, iar pentru aşa sărbătoare concurenţii se pregătesc să-ncingă ringul cu dansuri populare. Printre chiotele de bucurie se vor strecura şi momente de nostalgie: perechile rămase în concurs vor readuce în scenă dansul lor preferat din toate celelalte ediţii ale emisiunii, grupate sub numele Remember.

În aceeaşi ediţie, George Boghian debutează alături de noua lui parteneră, Roxana Ionescu, iar Marian Drăgulescu dansează în locul lui Pavel Stratan, grav accidentat, alături de Andreea Preda.

Ediţia cu numărul 100 aduce pe ringul de la “Dansez pentru tine” perechi şi vedete din sezoanele trecute care au rămas în sufletul telespectatorilor. Tot diseară, graţioasa Olivia Steer va păşi pe ringul de dans pentru un caz umanitar.

Pe lângă echipele din acest sezon, rând pe rând vor veni din nou în faţa telespectatorilor şi îi vor emoţiona cu dansurile lor spectaculoase Laura Cosoi, Dana Rogoz, Giulia Anghelescu, Cristina Rus, Jojo şi vă pupă Jean de la Craiova.

Şi mai emoţionantă va fi seara pentru Bianca Drăguşanu şi Pavel Stratan, pentru că echipele din care fac parte sunt condamnate la duel. „Toţi trei merităm să rămânem în concurs. Carol este cel mai bun dansator pe care l-am cunoscut, mama lui merită tot sprijinul, Dani este cel mai răbdător om pe care l-am cunoscut şi un om foarte talentat, care a reuşit să mă transforme într-un om care poate duce o coregrafie la bun sfârşit', a declarat Bianca.

Pavel Stratan, grav accidentat, nu va dansa diseară alături de partenera lui, Andreea Preda. Lui i-a sărit în ajutor chiar Marian Drăgulescu. Mă simt foarte onorat că Pavel m- a ales pe mine, îi doresc însănătoşire grabnică şi vreau să ştiţi că voi trata această misiune cu seriozitate', a declarat Marian Dragulescu.

corina-caragea-si-stefan-3_resize_resize

Picture 1 of 16

Corina Caragea şi Ştefan

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare