; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Dansez pentru tine” a ajuns la marea finală!

07 December 2012

După şase ediţii în care au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, echipele finaliste de la “Dansez pentru tine” se pregătesc de marea finală, în care vor dansa musical şi, la alegere, Bollywood sau street dance. Finalistele concursului sunt Oana Ioniţă, Nicoleta Luciu şi Roxana Ionescu, alături de partenerii lor.

Fericiţii care, în urma votului telespectatorilor, vor fi declaraţi ocupanţii locului I, vor fi răsplătiţi cu trofeul emisiunii şi cu 60.000 de euro. Următorii clasaţi vor primi 20.000 de euro, iar ocupanţii locului al III-lea, 15.000 de euro.

Tot în ediţia de diseară, vor dansa pentru trei cazuri umanitare trei perechi aflate în premieră în această formulă pe ringul de dans.

Inna, care va face echipă cu Emil Rengle, a declarat că şi-a dorit mereu să participe la “Dansez pentru tine”, dar programul încărcat nu i-a permis să facă asta.

“A sosit momentul meu şi mă bucur foarte mult că pot dansa pentru un caz umanitar, astfel împuşc doi iepuri: ajut nişte oameni care au nevoie, dar mă şi distrez. Îmi plac repetiţiile, mă înţeleg foarte bine cu dansatorii din balez, este cu siguranţă o experienţă frumoasă. Abia aştept să postez filmarea cu dansul pe contul meu de Facebook. O să fie BOOM', a povestit artista.

Şi cel mai bun tenisman român al momentului, Horia Tecău, păşeşte în ring la braţul frumoasei Iulia Vântur, alături de care dansează tot pentru un caz umanitar. „Este o experienţă nouă pentru mine şi mă bucur că mi s-a oferit această şansă”.

Tot în marea finală, prezentatorii “Poveştirilor adevărate” de la Acasă, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, arată prin dans că sunt alături de un suflet care are multă nevoie de ajutor.

„Am acceptat cu mare drag să intru pentru a doua oară în ringul visurilor. Fiindcă nu suntem dansatori profesionişti, atât eu, cât şi Dan încercăm să învăţăm cât mai repede coregrafia făcută de Doina Botiş', a declarat Ioana Maria Moldovan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare