; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dansez pentru tine

19 March 2010

Sezonul al nouălea

Sezonul IX

O nouă competiţie a visurilor este pe cale să înceapă la Pro Tv, pe 19 martie. Al nouălea sezon al emisiunii Dansez pentru tine' aruncă în ringul emoţiilor opt vedete iubite din România care promit să-şi pună la bătaie toata energia şi dedicarea de care sunt în stare pentru a schimba în bine destinul unor oameni simpli şi necăjiţi. După săptămâni în care s-au vehiculat zeci de nume de vedete care ar putea participa în noul sezon, suspansul ia sfârşit pentru fanii emisiunii Dansez pentru tine' de la Pro Tv.

Vedetele Acasa Tv din serialul Aniela', Diana Dumitrescu şi Iuliana Luciu, fotomodelul Andreea Spataru şi cântăreaţa Anamaria Ferentz vor face pereche cu patru tineri inimoşi pentru a rezolva împreună în paşi de dans probleme arzătoare din viaţa celor dragi acestora.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, activistul ecologist de la Asociaţia MaiMultVerde Dragoş Bucurenci, campionul Local Kombat Cătălin Moroşanu şi Doru Todoruţ, jumătatea trupei Deepcentral', descoperit în urma concursului Popstars vor intra în competiţie alături de patru fete ambiţioase pentru a încerca în paşi de dans să le împlinească cel mai arzător vis.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare