; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dansez pentru tine

16 April 2010

Tango şi hip-hop la Dansez pentru tine'

Vineri, 16 aprilie, de la 20.30, a cincea ediţie din noul sezon Dansez pentru tine' va sta sub semnul extremelor. Cele 5 perechi aflate încă în concurs vor fi nevoite să treacă destul de brusc de la o stare la alta, de la eleganţă şi costume vaporoase la pantaloni largi şi şepci întoarse.

Concurenţii vor avea de învăţat renumitul tango care va purta telespectatorii şi juriul intr-o lume plină de eleganţă, atitudine şi sentiment. Al doilea stil de dans din concurs va fi tot unul plin de atitudine, însă diametral opusa celei impuse de tango. Hip-hop-ul va scoate vedetele şi partenerii lor de dans din pantofii de lac şi îi va arunca direct în adidaşi, pantaloni scurţi mult accesorizaţi, le va şterge de pe chip zâmbetul eleganţei şi le va pune în loc privirea hotărâtă şi grimasele nemulţumite.

Dintr-o seară a contrariilor nu va putea lipsi duelul în urma căruia o altă pereche va părăsi concursul în urma deciziei publicului telespectator. În competiţia pentru implinirea unui vis vor rămâne astfel în urma ediţiei de vineri doar 4 perechi concurente care vor fi animate şi ambiţionate de apropierea de marele premiu şi de implinirea visului pentru care au intrat in ring.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare